دوستان یه مادربرد abit 45cv دارم که خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد
پاور را تست کردم . رم و هارد و .. را خارج کردم بازم روشن نشد
مشکل از چی می تونه باشه ؟ (خودم تعمیر کار موبایلم می تونم قطعه عوض کنم لطف کنید راهنمایی کنید )
کاربر شهرسختافزار
دوستان یه مادربرد abit 45cv دارم که خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد
پاور را تست کردم . رم و هارد و .. را خارج کردم بازم روشن نشد
مشکل از چی می تونه باشه ؟ (خودم تعمیر کار موبایلم می تونم قطعه عوض کنم لطف کنید راهنمایی کنید )
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز می بایستی از خود برد یک عکس قرار بدید مخصوصا قسمت مدار تغذیه بعد از اون هم می بایستی با دیباگر تست کنید و کدی که دیباگر میده رو ذکر کنید تا ایراد معلوم بشه یک مادربورد می تونه به 1000 دلیل خاموش بشهه و دیگه روشن نشه در صورتی که می تونید سی پی یو رو هم عوض کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید یا خیر تا مطمعن بشید دیگه از قطعاتی که روی برد سوار میشند نیست
New Season
کاربر شهرسختافزار
پس اینجاهاش کار من نیست
کسی تو اصفهان کسیا سراغ داره کارش خوب باشه و سریع درستش کنه
عضو VIP شهرسختافزار
می تونید ببرید بازار طالقانی اگر درست بگم خط سبز طبقه دوم اونجا براتون مشکلش رو حل می کنند البته پیشنهادم به شما اینه که در صورتی که خرجش زیاد باشه یک برد جدید تهیه کنید و به سراغ تعمیر نرید
New Season
کاربر شهرسختافزار
درود ابتدا برد رو روی میز قرار بدید. و فقط پردازنده رو روی مادربرد قرار بدید. پاور رو روشن کنید و اهمتر رو روی تست DC Voltage قرار بدید و پراب ها رو داخل سوکت 12 ولت پردازنده. یعنی سیم قرمز تو لاین سیم زرد رنگ و سیم مشکی هم تو لاین مشکی. حالا برد رو سویچ کنید و به صفحه اهمتر نگاه کنید که آیا حتی برای یک لحظه جریان کشیده میشه یا خیر. اگر یک لحظه جریان کشیده شد و دوباره به صفر رسید. دوباره برد رو سویچ کنید. ببینید چه اتفاقی میفته. تا اینجا نتیجه رو اعلام کنید تا از تست بخش VRM قدم به قدم پیش بریم. اکثر قطعات این بخش مثل ماسفت ها/آیسی های درایور...دیتاشیتشون موجود و قابل تست هست. طبق مواردی که عرض میکنم خدمتون و مراحل گفته شده دقیقا پیش برید و نتایج رو اعلام کنید. به امید خدا به عیب و رفع ایراد برد خواهیم رسید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeidz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (13-02-12), mom (14-02-12), Rezasam1 (13-02-12), saeidz (13-02-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks