MicroSystem (28-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام !
این مشکل رو چند روز هست که دارم:
ویندوز رو Shut Down می کنم ولی پاور و فن CPU و دیگر اجزای سیستم هم چنان به فعالیت خودشون ادامه میدند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا سیستم کلا قاطی کرده و حاصر نیست خاموش بشه، در صورتی که ویندوز کاملا Shut Down شده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقدامات انجام شده :
ریست کردن بایوس مادربورد
تعویض ویندوز
نصب ویندوز 7 و مشکل داشتن با اون
از برق در آوردن PC !
در آوردن Ram...
و .....
حقیقتا بدجور موندم توش که تاپیک زدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (28-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از مادربورده یا پاور . برسی کن اول پاور رو چک کن.
چه کار کردی که بعدش اینطوری شد ؟؟؟
MicroSystem (28-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
کاری نکردم! یکدفعه این جوری شود.
الان مجبورم واسه خاموش کردن سیستم دکمه پاور رو حدود 10 ثانیه نگه دارم !
من در عجبم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی چنین مشکلی رو داشته ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (28-08-09)
در control panel/Power Options سر بزنید احتمالا شاید تنظیمات جابجا شده یا تغییر کرده.
یا اینکه مشکل از کرک ویندوز باید باشه یا خود ویندوز مشکل داره .(از ویندوز مطمئن هستی که مورد نداره)
(سیستم که ویروسی نیست؟)
جامپر های روی مادربورد هم یه نگاهی بنداز(برق)
™Ali (28-08-09)
کاربر شهرسختافزار
3 تا عمل باید صورت بگیره که سیستم خاموش بشه !
1 - ویندوز دستور میده به مادربرد که برق قطع بشه .
2 - مادربرد به پاور دستور رو میرسونه که برق قطع بشه .
3 - پاور دستور رو میگیره و برق رو قطع میکنه .
حالا یکی از این 3 تا مشکل دارند !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (28-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
محمد جان مشکل از ویندوز نیست (چک کردم !)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنماییت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه بین مورد دوم و سوم شک دارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصل یک هو اینطوری شد لعنتی !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (28-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب شما اول پاور رو عوض کن و تست کن چون راحت تره اگر درست نشد بعد مادربرد رو امتحان کن .متاسفانه بین مورد دوم و سوم شک دارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (28-08-09)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من مشكل از پاور نيست. چون وقتي 5 ثانيه نگه ميداره خاموش ميشه
™Ali (28-08-09), Overclocker (28-08-09)
کاربر شهرسختافزار
چه ربطی داره ؟ اگر اینجوری باشه پس مادربرد هم سالمه چون دستور رو میده به پاور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه شیر تو شیر شد !
™Ali (28-08-09), MicroSystem (28-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
پاور که تو این برهوت گیرم نمیاد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داره میزنه سرم طبق رسم هر سه ماه یک بار، سیستم رو باز کنم و دل و روده شو بریزم بیرون !
نظر دوستان چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks