مادربرد مدل Z68-V-PRO هست حدود 3 ماه پیش گرافیک آنبرد و 2 عدد رمش سوخت و تا 1 هفته سیستم روشن میشد ولی نه بوق بایوس زده میشد نه تصویری داشت بعداز 1 هفته با گرافیک جداگانه تصویر داد ،در حالی که قبلا نمیداد ، 2 عدد رم ، گرافیک آنبرد مادربرد و چند اسلات PCI مادربرد از کار افتاد ، با این حال با گرافیک جداگانه تصویر میداد و کار منو راه مینداخت ، تا اینکه CPU G1620 رو به I7-2600K ارتقاء دادم چند بار ERROR کم بودن رم داد ، مثلا مرورگر باز میکردم پیغام میداد حافظه رم کافی نیست در حالی رم کافی روی سیستم بود ، دمای CPU هم بالا بود ، من مادربرد با شیشه پاکن بدون در آوردن باتری شستشو دادم و گذاشتم خشک شد ، بعد سیستم اصلا روشن نمیشد و خاموش بود ، چیپ داغ میشد ولی CPU گرم نمیشد ، بردم یه تعمیرگاه معتبر تست کردن و گفتن یک میلیون و پانصد هزینه تعمیرش میشه که ارزش نداشت ، سوالم اینه سوختن رم و گرافیک آنبرد و چند اسلات PCI ممکنه به خاطر نیم سوز شدن چیپ مادربرد باشه یعنی یک قسمتی از چیپ مادربرد از کار افتاده یا اینکه چیپ هم مثل CPU یا کاملا سالم یا خرابه؟ آیا در تهران جای هست چیپ این مادربرد رو با حداکثر یک میلیون تعویض کنه یا کلا این مادربرد ارزش تعمیر نداره؟ البته من نمیدونم و نپرسیدم مشکل این مادربرد چی هست ، از یک نفر سوال کردم گفت در حالت خاموش اگر چیپ داغ بشه و بعداز استارت CPU گرم نشه و سیستم کاملا خاموش باشه ، مشکل سوختن چیپ هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hamed.madadi در تاریخ 16-08-24 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks