درود
من سیستمم وقتی کارکرد cpu پنجاه رو رد میکنه خیلی سیستمم کند میشه.مثلا به 90 که میرسه واقعا کند میشه.میخواستم ببینم طبیعه ؟
cpu : e2200
ram : 4gb ddr2
vga : asus en210
مرسی
درود
من سیستمم وقتی کارکرد cpu پنجاه رو رد میکنه خیلی سیستمم کند میشه.مثلا به 90 که میرسه واقعا کند میشه.میخواستم ببینم طبیعه ؟
cpu : e2200
ram : 4gb ddr2
vga : asus en210
مرسی
|
نوع ویندوز رو مشخص میکردید . با توجه به میزان CPU usage طبیعی هست . به فکر یک پردازنده 4 هسته ای باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (15-05-15), hamidali.bz12 (16-05-15)
ویندوزم 7 x64 هست.بله درست میفرمایید خیلی قدیمی هست سیستم باید کلا عوضش کنم.نوع ویندوز رو مشخص میکردید . با توجه به میزان CPU usage طبیعی هست . به فکر یک پردازنده 4 هسته ای باشید
ممنون از راهنماییتون
یه شات از تسک منیجر بزارید
aramrahgozar (16-05-15)
خوب اگر در هنگام کارکرد بالای 50 درصد رم هم اشغال میشه ؟یا اصلا بگید چی استفاده میکنید که اینجوری میشود در این صورت میتونم روی یک قطعه نظر بدم در ضمن E2200فکر نکنم از قابلیت 64 بیتی بهره ببردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (16-05-15)
e2200 تو سایت اینتل نوشته 64 بیتی هست.اگر نبود فکر نکنم اجازه نصب 64 بیتی میداد.خوب اگر در هنگام کارکرد بالای 50 درصد رم هم اشغال میشه ؟یا اصلا بگید چی استفاده میکنید که اینجوری میشود در این صورت میتونم روی یک قطعه نظر بدم در ضمن E2200فکر نکنم از قابلیت 64 بیتی بهره ببرد
مثلا زمانی که فایرفاکس در حال لود صفحه هست کارکرد فایرفاکس 40 درصد cpu رو میگیره ، بعد چون من چند نرم افزار امنیتی دارم یک 5-6 درصدی هم اونها اشغال میکنند ، همینطوری تا وقتی سیستم به 60 درصد cpu که میرسه حرکت موس یک مقدار از روانیش می افته.
اخه دیدم بچه ها اورکلاک میکنند سیستم هاشون رو از طرفی هم اورکلاک زمانی کاراریی داره که سیستم به 100 درصد استفاده cpu برسه (این بخش رو از همین فروم خوندم) گفتم پس احتمالا دوستان قبل اورکلاک وقتی سیستمشون رو 80-90 درصد بوده cpu شون ، حتما مشکلی در سرعت سیستم نداشتند.برای همین پرسیدم.
فکر نکنم کمکی بکنه ولی بفرمایید :یه شات از تسک منیجر بزارید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (16-05-15)
|
الان که پردازنده 50 رو رد نکرده و 0 هم هست (درست شات نگرفتین) پردازندتونم قدیمیه و فقط بدرد os های سبک میخوره مثل ubuntu (اونم نسخه های قدیمش که گرافیک زیاد سنگینی نداشته)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به فکر تهیه یه q6600 باشین. (البته اگه مادربردتون ساپورت کنه,مدل مادربوردم بنویسید)
aramrahgozar (16-05-15), hamidali.bz12 (16-05-15)
سلام 2ساله بیش یه سیستم گرفتم که رم 8 گیگ ddr3 و یندوز 8.1 که 64 بیتی هستش ماه بیش دوباره نصب ویندوز کردم و منظو از همون اول با ویندوز 8.1 کار کردم تا الانه سی بی یو i5 و2400 هستش و مادر بورد ایسوس و کارته کرافیک سه بعدی و 4 گیگ هستش مانیتور هم یه تی وی 32 اینچ سونی فول اچدی تولید اواخر 2014 2 ماهی میشه از کیش گرفتم متاسفانه سیستمم کند کار میکنه مثه موزیلا ورژنه 38 استفاده میکنم روی موزیلا کلیک میکنم دیر لود میشه ؟؟؟؟؟نیاز به رمه بیشتر هست البته رمه باسه 1600 هست و 8گیگه یه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟ سایتای معمولی بسیار دیر باز میشه البته 15 تا برنامه هم بیشتر نصب نکردم رو دسکتاب هستش و هارد 1 ترا سیگت نصبه اونایی که با هشون بیشتر کار میکنم در روز 18 ساعت سیستمم روشنه در حال کار یه راهنمایی کنید چه قسمتی رو رو بایستی برا سرعته بالا که زود لود شه سایتا رو زود باز کنه ویندوزم هم اکتیو 4 تا هم فن سی بی یو نصب کردم کیس تنها هم 300 هزار تومن گرفتم موقع جمع کردنه سیستم در کل سیستمم تمامش تولید 2012 هستش تشکر اطلاعات لازمه دادم ممنون .
برای خودتون تاپیک بزنید . مشخصات دقیق قطعات را بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidali.bz12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
aramrahgozar (16-05-15), fanoudi (16-05-15), M3RS4D 50062 (16-05-15)
شما پایین تصویر رو توجه نکردید، مصرف cpu روی 68 درصد هست ، فرقی هم نمیکنه چه برنامه ای چند درصد cpu رو اشغال کرده باشه مهم اون درصد بالای 50 هست که تو تاپیک اعلام کردم تو شات هم نشون میده. اون صفرهایی هم که تو لیست پروسه ها میبینید بخاطر اینه که وسطهای لیست هست (اون توپی سمت راست رو توجه بفرمایید ، میبینید در وسطهای لیست هست).الان که پردازنده 50 رو رد نکرده و 0 هم هست (درست شات نگرفتین) پردازندتونم قدیمیه و فقط بدرد os های سبک میخوره مثل ubuntu (اونم نسخه های قدیمش که گرافیک زیاد سنگینی نداشته)
به فکر تهیه یه q6600 باشین. (البته اگه مادربردتون ساپورت کنه,مدل مادربوردم بنویسید)
q6600 هم فکر نکنم مناسب باشه.
بازم ممنون از وقتی گذاشتید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks