سیستم رو اور کلاک کردی
کاربر شهرسختافزار
امروز سیستمم را که روشن کردم این مشکل براش پیش اومده که و قتی روشنش می کنم حدود5ثانیه روشن میمونه فن و هارد وال ای دی های مادربورد روشن میشه اما دوباره خاموش میشه و دوباره روشن میشه و همینطور تکرار میشه و روی مانیتور هم چیزی نشون داده نمیشه و باید برق را قطع کنم تا سیستم از کا بیوفته چون سیستم را خودم بستم گارانتی نداره لطفا اگه کسی می دونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه
cpui7 920
MB GA-X58UD3R
POWER 885W GREEN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سیستم رو اور کلاک کردی
deremel400 (06-10-09)
دوست عزیز غیر از cpu تمام قطعات گارانتی دارن ولی اگر اور کرده باشی فکر کنم گارانتی هم پریده.
deremel400 (06-10-09)
هیچ اتفاقی نیافتاده نگران نشوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deremel400 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم رو خاموش کن و بایوس رو کلیر کن ( معمولا یه جمپر روی مین هستش که باید سیستم رو خاموش کنی بعد این جمپر رو جا بجا کنی ، سیستم رو روشن کنی ۵ تا ۱۰ ثانیه صبر کنی ، سیستم رو خاموش کنی ، جمپر رو به حالت قبلی برگردونی و سیستم رو روشن کنی )
اگر با این کار مشکل حل نشد احتمال داره پاورتون کم بیاره هر چی میتونید از سیستمتون جدا کنید مثل هارد dvd و فقط برق به مین وصل باشه باز تست کنید و خبر بدین
deremel400 (06-10-09), Trance (05-10-09)
کاربر شهرسختافزار
اين پاور كم بياره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احتمالا پاور خراب شده
deremel400 (06-10-09)
با سلام
فکر کنم مشکل شما ماله بایوس هست برق رو قطع کن باتری مادر بورد
رو بردار و یا اگر دکمه ی کلیر سیموس داره اونو بزن سیستمت باید درست یشه
deremel400 (06-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
این مشکل می تونه بنا بر تجربه عدم پشتیبانی مادربرد از پردازنده باشه !
البته CPU شما در لیست پشتیبانی این مادربرد موجود است ...
شما باید بری تو سایت سازنده مادربرد و آخرین ورژن بایوس رو آپ دیت کنید ... حتما Rev مین خودت رو بگیری !
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...3103#anchor_os
************************************************** **********************************
شاید هم زمانی که پردازنده رو نصب می کردید پایه ای رو خم یا له کردید ...
غالبا تصویر ندادن بیشتر برای مشکلات CPU هست ...
************************************************** **********************************
البته اگر اورکلاک نکرده باشید !
شما یک بار هم محض امتحان و اطمینان برق سیستم رو قطع کن ( سیم پاور رو بکش )
deremel400 (06-10-09), faramarzd (06-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks