مدل رمهات چی هست ؟ از رم معتبر استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوی رو آپدیت کردید؟
مشخصات سیستم من به شرح زیر است:
Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
Mainboard : Intel DX48BT2
Chipset : Intel X48
Processor : Intel Core 2 Duo E8500 @ 3166 MHz
Video Card : ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 4800
Hard Disk : MAXTOR (500 GB)
Operating System : Windows Vista (TM) Ultimate Professional 6.00.6001 Service Pack 1
مشکلی که دارم این است که با وجود اینکه رم های من دارای فرکانس 1333 هستند نمی دانم چرا مادر بورد و cpu من این فرکانس رو ساپورت نمی کند و فرکانس 1000رو ساپورت میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
مدل رمهات چی هست ؟ از رم معتبر استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوی رو آپدیت کردید؟
Amin Boy 20 (22-11-08)
یه شات از CPU-z بذار ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Amin Boy 20 (22-11-08), Overclocker (05-09-08)
دوستان جسارتا عرض می کنم...ولی انقدر در بادی امر سراغ آپدیت بایوس نرید...من در سایت asus خوندم که آپدیت بایوس نباید بارها و اونم همینطوری انجام بشه و فقط وقتی که ضرورت داره باید سراغش رفت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود من مادربردم هیچ مشکلی نداشت ولی به پیشنهاد یه بابای سخت افزار کاری آپدیت کردم و حالا به مشکل برخوردم...چیزی که قبلا مادربردم میشناخته الان دیگه نمیشناسه!
Amin Boy 20 (22-11-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ كلی، سازندگان بایوس به یك یا دو دلیل بایوس خود را روزآمد میكنند: یا برای تعمیر یك عیب در بایوس یا برای اضافهكردن پشتیبانی سختافزار یا امكانات جدید. به هر حال، بهترین دلیل برای ارتقای بایوس در زمانی است كه میخواهید یك قطعه مهم مانند پردازنده، دیسك سخت یا كارت ویدئویی را ارتقا بدهید.
Amin Boy 20 (22-11-08), Overclocker (05-09-08)
|
|
حالا مساله اینجاست که بعداز گذشت چند روز یا ماه از تاریخ ساخت مادربرد باید بایوس رو آپدیت کرد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی مادر برد این دوستمون در حالت دیفالت رم تا باس 1600 ساپورت میکنه باید برای شناختن باس 1333 بایوس رو آپدیت کرد؟
ما اول از همه تو هر مشکلی میریم یقه بایوس رو میگیریم...بهتر نیست این کارو بذاریم آخر از همه!
بهرحال خوب یا بد...من که چوب این زود اقدام کردنو خوردم...شمارو نمیدونم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (05-09-08)
مدل رم ها:Corsair DDR3
جسارتا شات از CPU چی هست؟
و ایا این مشکل مینونه ربطی به CPU داشته باشه؟؟؟؟
من چیزی رو اپدیت نکردم و میدونم ربطی به اپدیت نداره چون مادربوردم میتونه تا 16 GIG رم رو ساپورت کنه و پشتیبانی از باس 1600 رمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Amin Boy 20 در تاریخ 05-09-08 انجام شده است
منظورشون این بود که شما نرم افزار CPU-Z رو دانلود کن بعد ران کن بعد یه پرینت اسکرین بگیر بعد save کن بعد بیا آپلود کن اینجا....اینم لینک همین نرم افزاره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.softpedia.com/progDownload/CPU-Z-Download-6980.html
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 05-09-08 انجام شده است
Amin Boy 20 (22-11-08), murizaki_2000 (05-09-08)
کاربر شهرسختافزار
در ادامه ی حرف دوستمون میتونم بگم که از سایت اصلی این برنامه هم میتونید دانلود کنید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (22-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks