mehrdad_ab (13-10-10), Over_Cracker (13-10-10)
یه کار بهت میگم باقلوابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو الکتریکی و سه راهی ارت دار بگیر بعد ارتش رو از سر سیم سه راهی سیم کشی کن اینجوری تموم دستگاههای متصل به این سه راهی ارت دار میشن
البته توجه کن که سیمهای برق کیست هم از نوع ارت دار باشن ( بالا و پائین دوشاخ روی بدنه 2 تا پلیت فلزی داره )
mehrdad_ab (13-10-10), Over_Cracker (13-10-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
شما فرمودید ,بعد از یه مدتی مشکل براتون به وجود اومد و اونم گاهی اوقات ,پس مشکل میتونه از مادربرد و پل جنوبی باشه که کنترلر پورت های IO به این چیپ و LPCIO مربوط میشه.
برای تشخیص نقطه ای که ارت داره به زمین,میتونید یه لامپ رشته ای(60 تا 100 وات) بردارید و بدنه لامپ یا ته اون رو و با یه سیم به یه سوراخ پریز برق وصل کنید و قسمت دیگه لامپ رو با یه تیکه سیم دیگه به ارت گیر وصل کنید(مثل چهاچوب درب اهنی,لوله...) اگر روشن شد که یعنی الکترون در جریانه و شدت نور لامپ هم مشخص میکنه که رسانایی اون در چه وضعیتی قرار داره.
mehrdad_ab (14-10-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
در مورد جریان که شکی نیست بیشتر مواقع جریان هست ، یعنی با فازمتر من این جریان رو دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد مشکلی که از پل جنوبی میتونه حاصل بشه ، الان دیگه شک دارم ، چون برندی که تا چند روز پیش هیچ مشکلی نداشت فقط با چند تا تغییر خارجی ( تعویض با یه مانیتور دیگه، تعویض مکان ( همون میز با رویه چوبی به رویه آهنی ) و تعویض گیم پدی که روی سیستم اولیه کاملاً سالم بود )
من اومدم یه سیم رو از بدنه پاور به لوله آب وصل کردم ، اما هنوز نتیجه قطعی نگرفتم و گیم پدها گاهاً از کار می افتن ! مسئله ایی به این گنگی تا الان ندیده بودم
مادر برد رو هم با دیباگر چک کردم ، اروری نداشت ، اما باز هم تست می کنم ، شاید به زبون بیاد که چشه ، اما اگه بازم چیزی به نظرتون میرسه لطفاً بهم بگین.
با تشکر*مهرداد*
عضو VIP شهرسختافزار
سیم ارت رو به روش سنتی (:دی) به لوله رسوندم
هر از گاهی چه برقی منو میگرفت . واسه یه لحظه وقتی سیم به لوله آب خورد چه اتصالی ، چــــه جریانی ، چه جرقه ای که نزد ، جاتون خالی ...
ولی این جریان همیشه برقرار نیست !
منتظرم تا سیستم ها به طور کامل خاموش شن و دوباره راه اندازی با کمی فاصله زمانی
ببینم وضعیت قطعی چطورری میشه
عضو VIP شهرسختافزار
Over_Cracker (16-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks