Up..........................................
مشکل کماکان باقیست
لطفاً تمام اساتید یه راهنمائی بکنن
هرچی که به ذهنتون میرسه
عضو VIP شهرسختافزار
|
|
عزیز من تجربه زیادی روی گیم پد ندارم ولی اگر مشکل شما ارت باشه ( که به دلیل ساختار usb در مادربردهای قدیمی میتونه باشه ) بخاری نمیتونه برق حدود 110 ولتی که مونیتور crt به بدنه کیس القا میکنه رو دفع کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما حتما باید از لوله آب یا چاه مخصوص ارت استفاده کنید
mehrdad_ab (13-10-10), ripek (16-10-10)
عضو VIP شهرسختافزار
همین الان داشتم با دستگاه ها ور میرفتم ؛ دقیقاً متوجه شدم که این مانیتورها برق روی کیس خالی میکنه ، اما نمی دونم از اون میتونه باشه یا که نه ! باید امتحان کنم ... ولی راه تخلیشو نمی دونم ، نمیشه کف مغازه رو با دریل سوراخ کنم و یه میله فرو کنم تو اون سوراخ ؟ آخه هیچ راه دیگه ای به ذهنم نمیرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
: دی
اگر لوله آب دم دستتون نیست و ساختمان شما اسکلت فلزی داره باید به یه نحوی اتصال رو با تیر آهنهای ساختمان بر قرار کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک میله نمیتونه برق رو به زمین منتقل کنه و باید چاه ارت حفر بشه که مکافات و دردسر زیادی داره ( چند متر باید بکنید بعد چند لایه شن و زغال بریزید و ........ )
mehrdad_ab (13-10-10), ripek (16-10-10)
عضو VIP شهرسختافزار
لوله آب هست ، ولی باید سیم کشی کنم که این مورد هم حل شد ، ممنون که جواب دادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سئوال دیگه ؛
الان که 4 تا سیستم پیش هم قرار گرفتن ، میتونم از سیستم 1 به 2 ، از 2 به 3 ، از 3 به 4 یه سیم رو به طوری که فقط اون قسمتایی که قراره به پشت پاور پیچ بشه به هم وصل کنم یعنی تخلیه یکی روی اون یکی اثری نداره ؟ یا به نظرت بهتر نیست از زیر مانیتور که یه صفحه فلزی مشبک داره سیم ارت برای اتصالوصل کنم بجای بستم به کیس ؟ یا هر دوی این دو رو اعمال کنم و در نهایت همشون رو وصل کنم به یه سیم برای اتصال به لوله آب ؟
البته شرمنده که انقد سئوال کردم ولی دیگه کلافه شدم از بس راه های مختلف رو امتحان کردم ، میخوام یه بار عمل کنم لاقل 10 % نتیجه بگیرم
یه کار بهت میگم باقلوابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو الکتریکی و سه راهی ارت دار بگیر بعد ارتش رو از سر سیم سه راهی سیم کشی کن اینجوری تموم دستگاههای متصل به این سه راهی ارت دار میشن
البته توجه کن که سیمهای برق کیست هم از نوع ارت دار باشن ( بالا و پائین دوشاخ روی بدنه 2 تا پلیت فلزی داره )
mehrdad_ab (13-10-10), Over_Cracker (13-10-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks