F8 ذو بزن . بوت رو بزار رو سيدي
کاربر شهرسختافزار
با سلام
یکی از دوستام گیر اومده سیتمش پلمپ هست رو BIOS ش هم رمز هست . حالا می خواد ویندوز رو عوض کنه خوب باید اول درایو سی دی رو بوت کنه ولی رو بایوس که رمز هست نمی شه .
باتری هم که نمی شه در بیاره خودم هم چند تا مستر کد دارم که فکر نکنم کار کنه !!
می خواستم یه روشی بگین که راحت رمز بایوس رو بردارم . مدل مادر بوردش هم به احتمال زیاد گیگا هست .
با تشکر
|
|
حق آب و گل داره
F8 ذو بزن . بوت رو بزار رو سيدي
Administrator
من دقیق متوجه نشدم این دوست شما میخواد چیکار کنه ....
ولی فکر کنم در نوبت اول باید یه کار کنند که سیستم از سی دی رام بوت بشه ... درسته ؟
ضمنا این کامپیوتر چند تا سیستم عامل روش نصبه ؟
سپاس
कभी हार
سلام آقای اندرسن خوبی ؟ :34:
ببین عزیزم من متوجه گیر اومده نشدم!!! خوب شما می تونی در کیس را باز کنی و باطری بایوس را در بیاری و دوباره بگذاری ...
2- این پسورد های مستر را امتحان کن :
البته چون گفتی گیگا هست و گیگا هم Award هست میگم :
AWARD SW, AWARD_SW, Award SW, AWARD PW, _award, awkward, J64, j256, j262, j332, j322, 01322222, 589589, 589721, 595595, 598598, HLT, SER, SKY_FOX, aLLy, aLLY, Condo, CONCAT, TTPTHA, aPAf, HLT, KDD, ZBAAACA, ZAAADA, ZJAAADC, djonet
3- می تونی بری توی خود ویندوز و سی دی را بگذاری و نصب کنی و بعد اون ویندوز قبلی را به راحتی پاک کنی ...
باتشکر شهریار:83:
کاربر افتخاری انجمن
چرا باطری رو نمیشه برداشت؟؟؟!!!!!اگر برداری کل بایوست ریست می شه...!!
همون طوری جناب سعید هم گفتن F8 (در بعضی از مین ها Esc) رو بزن...یه لیست می یاد...و از توی اون می تونی سی دی رام رو برای بوت کردن انتخاب کنی...
با تشکر
بهنام
کاربر شهرسختافزار
نه من که گفتم پشت سیستم پلمپ هست و نمیشه بازش کرد . الا می خوام رمز بایوس رو بردارم که بتونم سی دی رام رو بوت کنم .
|
|
कभी हार
بالاخره چی شد به کارت اومد این پسورد ها ؟
بگو سریع اگه هستی می تونم کمکت کنم..
باتشکر شهریار
کاربر افتخاری انجمن
من منظورت رو از بوت کردم سیدی نمی فهمم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Neo
اگه می خوای با سیدی ویندوز بوت کنی F8 رو بزن قبل از انکه ویندوز بالا بیاد...یه صفحه باز می شه...اون جا می تونی سی دی رو انتخاب کنی...
با تشکر
بهنام:83:
بابا فکر کنم منظوره ایشون باشه که برای گارانتی نمیتونه پلمپ را باز کنه. بهت پیشنهاد میکنم اگر کارت با نرم افزاری حل نشد فقط وفقط ببر همونجا که گارانتی کردی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Neo
عزيز شما فكر كنم كامپيوتري تان را از جاي خريدين كه 1 سال گارانتي زده براتون آخه گارانتي رو كه اين فروشگاه نميزنه اگه بين اين يه سال سيستمت مشكل چيزي پيدا كرد اون يارو خودش ميبره گارانتي
اگه از من ميشنوي بازش كن بيخيال برچسپ فروشگاه شو
اگه قطعاتت سوخت خودت ببرش گارانتي
بازش كردي باطريشو يه لحظه دربياري پسوردش ميپره
موفق باشي
بهنام
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks