بله البته عرض کردم بعضی از مسیرهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله البته عرض کردم بعضی از مسیرهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (01-11-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مادربورد رو از لیون از یکی خریدم که امتیاز بالایی هم داشت، فک کنم باید باهاش تماس بگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
بردهای 1155 کلا باید از جای مطمن خرید کرد . الان خیلی از این بردها ریفربیش چین و هند هستند . که مشکل چیپ داشتندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا من این دفه یک مودم قدیمی skynet (بدون قابلیت wifi) از یکی قرض کردم، حدس بزنین چی شد، با اترنت بدون هیچ مشکلی به pc وصل شدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما باز قضیه یکمی پیچیده شد، همونطور که قبلا گفتم مودم خودم که TP-Link هست بدون هیچ مشکلی با اترنت به لپتاپ وصل میشه و فقط به دسکتاپ وصل نمیشه. حالا آیا مودم خودم خرابه یا نه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
اصلا متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (02-11-17)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید بعضی وقتا یک چیزی رو جوری توضیح میدم که فقط خودم میفهمم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرحال نتیجه این شد که مودم خرابه.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks