منظورت usb هست یا audio front ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلام خدمت دوستان...
پنل های جلویی صدا کار نمیکنن...
اگه دوستان کمک کنم ممنون میشم...
خودم میگم شاید تو بایوس چیزی رو باید فعال کنم....نظر شما چیه؟؟؟
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 29-11-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
|
منظورت usb هست یا audio front ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (29-11-14), مهدی بهادرفر (29-11-14)
audio front ها که دوتا هستند سبز و صورتی...
مادربردh81m-s2pvتنظیمات خاصی نداره؟
گاهي نمي شود، كه نمي شود
seyed mamali (29-11-14), مهدی بهادرفر (29-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره اونارو وصل کردم ولی صدا نمیاد!!!! اصلا توRealteke هم روشن نمیشه رنگاش...
راهی هست...؟
جعبه کیس هم نو هست...
گاهي نمي شود، كه نمي شود
احتمال زیاد کابل front panel کیس مشکل دارد. اینطور موارد زیاد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-11-14), seyed mamali (29-11-14), مهدی بهادرفر (29-11-14)
|
میتونم با دستگاه هایی که سوت میزننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (نمیدونم اهم متره یا آوو متره یا مولتی متر) سلامت سیم و فیش هارا تست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه آره چه جوری؟ یه توضیح مختصر بدید خودم حالیم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
مربوط میشه به کانکتورهای کوچیکی که باید از کیس به مین وصل بشه(راهنماییش تو دفترچه مادربرد هست که چطوری وصلش کنید).اتفاقا منم همچین مشکلی رو دارم و نتونستم رفعش کنم.کیس گرین اورامان دارم و کانکتورهای صدا بصورت یک مجموعه و یک تکه هستن و وقتی وصلش میکنم به مین کار نمیکنن.این عکس مادربردمه و تو عکس مشخص کردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (29-11-14)
میتونی با اون تست کنی . ولی اینکه که اصلا دیتکت نمیشه .به خاطر خرابی یا قطعی درکابل یا سوکتش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (05-12-14), مهدی بهادرفر (29-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یوسف جان یه ذره دقیق تر میگی....
من عکس مادربرد رو میزارم اونجا بهم بگو:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks