Mrp7 (21-08-15)
مواردی که نیما جان گفتند انجام بده . امیدوارم مشکل مادربرد با این موارد حل بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mrp7 (21-08-15)
به cpu fan 2 وصل کردم فن نچرخید . الان فن دیگری ندارم اما شنبه تست میکنم . ممنون از راهنماییتون
|
یکبار clear cmos کنید . ببینید فن میچرخه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mrp7 (21-08-15)
نه مهندس نمیچرخه
فن سه پین کیس دارید ؟ وصل کنید به یکی از چهار پین مادربرد .اگر باز کار نکرد باید بفرستید گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mrp7 (21-08-15)
نه مهندس تو خونه هیچی موجود نیست باید ببرم سر کار
اوکی امیدوارم مشکل مادربرد حل بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mrp7 (21-08-15)
با سلام مجدد وتشکر از همه دوستان مشکل من فن بود یه فن دست دوم تو شرکتمون پیدا کردم گذاشتم رو سیستم اما دوست ندارم اینتل باشه اساتید محترم یه فن خوب ارزون لطفا راهنمایی کنید
نظرم رو gama archer هست اما تو یه بررسی دیدم قدرتش از اینتل کمتره به هر حال لطفتون رو از من دریق نکنید با تشکر.
Review: Deepcool Gamma Blade - PC World New Zealand
این ریویو بالا گاما بلیدو نشون میده اما تفاوت ارچر با بلید در وزنشون است که بلید 1 گرم سنگینتره
آخرین ویرایش توسط Mrp7 در تاریخ 24-08-15 انجام شده است
|
M3RS4D 50062 (24-08-15), Mrp7 (24-08-15)
فنهای اینتل معمولا خوب هستند و طول عمر مناسبی دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما در این مورد خیلی بد شانسی آوردید
به هر حال با توجه به پردازندتون شما هر مدل فنی تهیه کنید جوابگوی پردازندتون هست ولی به دلیل نداشتن هیت سینک در مدار تغذیه مادربرد، قویا توصیه میکنم فن حرفه ای عمود بر مادربرد تهیه نکنید
اگر فن حرفهای میخواهید تهیه کنید یا باید مثل فن فابریک یا گامابلید که خودتون فرمودید باشه و یا مثل فن زیر حالت افقی با مادربرد داشته باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (24-08-15), Mrp7 (24-08-15), SOHR@B (24-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks