احتمالا همین گرافیگش ایراد داره . باید تست بشه بدون قطعه برای شما غیر ممکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vamper65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستم یه سیستم داره که مال 5 سال پیشه بعضی موقع ها صفحه بلور میشد و هنگ میکرد من کارت گرافیک رو دی آکتیو کردم بلور شدن صفحه درست شد درایو کارت رو حذف از اول با سی دیش نصب کردم همون مشگل رو داشت ولی وقتی رستارت کردیم 2 بار بوق پی در پی میزنه و تصویری برای مانیتور نمیاد
آیا میشه فهمید که مشگل از کدوم قطعه هست تا خودم عوض کنم ؟
از طرفی من خودم لب تاب دارم و نمیتونم قطعاتشو تست کنم
ممنون دوستان
|
احتمالا همین گرافیگش ایراد داره . باید تست بشه بدون قطعه برای شما غیر ممکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vamper65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vamper65 (14-10-16)
راجب کامپیوتر حرف میزنی یا لپ تاپ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vamper65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسیله برای تست مدار چی داری ؟ملتی متر؟دیباگر؟
وقتی بایوس بوق ممتد و دوتا بوق کوتاه در انتها میزنه مربوط به گرافیکه
باید گرافیک تعویض و تست شود .
اسلت pci e برسی شود شاید با تمیز کردن اسلت و برد و شستنش مشکلش حل شود !
احتمال هم داره مشکل از چیپ شمالی باشه.
یا در مواردی یک Ic که اسلت های pic e را کنترل میکند و آن را با چیپ ارتباط میدهد (این ای سی در نوع تک چیپ احتمال دارد روی برد باشد !)
کلا باید توسط یه RepairMan برسی بشه نه User .
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
آخرین ویرایش توسط alibahman47 در تاریخ 14-10-16 انجام شده است
vamper65 (14-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks