javadshahvand (15-04-13), mohsen_star (14-04-13), Rezasam1 (14-04-13)
عضو VIP شهرسختافزار
آموزش آپدیت بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javadshahvand (15-04-13), mohsen_star (14-04-13), Rezasam1 (14-04-13)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما این رو صبحی خوندم
اکثر عکسهاش که پاک شده انگار
بعد هم مدل DFI رو هم نداشت
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما بین مدل هایی که روشون بحث شده بررسی کنید ببینید کدوم یکی بایوس PHOENIX داره ، عین همون کار کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohsen_star (15-04-13), Rezasam1 (15-04-13)
کاربر شهرسختافزار
با سلام اگه cd مربوط به مادربورد رو داريد نرم افزاري براي آپديت مادربورد داره كه تو خود ونيندوز انجام ميشه واحتياجي به فلاپي نيست
يه راه ديگه ام ميتونيد امتحان كنيد بريد توتنظيمات مادربورد تو بايوس همه تنظيمات رو ديفالت كنيد شايد مادربوردتون قاطي كرده
kingsped (22-06-13), mohsen_star (15-04-13), Rezasam1 (15-04-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام
این اولین پست من هست که در این سایت می زنم. امیدوارم بتونم کمکتون کنم. این طور که من متوجه شدم، ظاهرا وسایل دیگه روی پورت های USB شما کار می کنه. با این وجود ممکن است مراحل زیر به شما کمک کنه.
من هم یک مادر بورد DFI سری LAN Party دارم و مشکلی با یکی از وسایل USB داشتم که توانستم حل کنم. اولا اکثر مادر بورد های دی اف آی، برای هر جفت پورت USB ، یک جامپر روی مادر بورد داره که می تونین برق اون رو قطع کنید.
مرحله 1 : سایر لوازم USB خود را جدا کنید و فقط قفل USB را یکبار دیگر وصل کنید ، ببینید مشکل حل می شود یا خیر.
مرحله 2 : اول دفترچه مادربورد خود را از این لینک دانلود کنید. چون من از این دفترچه بررسی کردم، ممکنه صفحات و مطالب اون با دفترچه کاغذی همراه مادربورد شما متفاوت باشه. پس لطفا از روی دفترچه دانلود شده، با هم پیش بریم.
مرحله 3 : به صفحه 29 بروید. جامپر 5 و 6 که مربوط به برق USB است را طبق دفترچه روی حالت پیش فرض قرار دهید. توجه کنید که حالت پیش فرض دو جامپر بر عکس هم هست.
مرحله 4 : همچنین به صفحه 69 دفترچه بروید، و سه گزینه بالا یعنی USB 2.0 Controller 1 و USB 2.0 Controller 2 و USB 1.0 Controller را در بایوس Enable کنید.
مرحله 5 : طبق صفحه 75، گزینه Assign IRQ for USB را Enable کنید.
مرحله 6 : در صورتی که مشکل حل نشد، ممکن است با اتصال یک هاب USB آداپتور دار، (مثلا DLink DUB H4 که من از همین هاب استفاده می کنم)، مشکلتان حل شود. با این هاب، حتی اگر شاخه 5 ولت پاور شما هم کم بیاورد، به احتمال زیاد می توانید از پورت های USB استفاده کنید.
حتما خبر بدید که مشکل حل شد یا نه.
آخرین ویرایش توسط Ali-Ba در تاریخ 15-04-13 انجام شده است
nima_hl (16-04-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks