خوب تا حدودی مقصر کندی سیستم مشخص شد . هاردتون نوسان زیاد و اکسس تایم بالایی دارد . پیشنهاد میکنم از اطلاعات سیستمتون بکاپ بگیرید . و هارد رو یکبار کاملا فرمت کنید و دوباره پارتشین بندی کنید اگر جواب نداد باید به فکر هارد باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد آنتی ویروس هم نسخه رایگان avira رو نصب و سیستم رو باهاش اسکن کنید .
هاردمو تازه گرفتم آخه!هارد وسترن هم هست!
|
پیشنهادتون درمورد این نرم افزار چیه؟به درد کار من میخوره؟
دانلود Starus Partition Recovery Commercial Edition v2.1 – نرم افزار بازیابی فایل های حذف شده و تعمیر پارتیشن های آسیب دیده : FileNiko
هاردتون کند هست . از سری وسترن گرین هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
elieng (07-08-15)
بله گریین هست
موقع خرید تحقیق نکردید . هاردهای گرین مخصوص ارشیو هستند . به خاطر همین وقتی ویندوز نصب میکنید مشکل کندی دارید . شما این هارد رو بفروشید و یک هارد وسترن بلو بگیرید و گرنه هیچ راه حلی وجود ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
elieng (07-08-15)
اگه فرمت کنم بعد با اون نرم افزار ریپیر کنم مشکل حل میشه؟
خیر . کلا این هاردها برای ارشیو هست . هیچ جای دنیا به عنوان هارد اصلی و ویندوز استفاده نمیشه . سایت وسترن هم توضیح داده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنونم از کمکتون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks