مشخصات سیستم رو بنویسید . اول باید ایراد یکی از درایورها رو بررسی کنید بعد رم سیستم رو با MEMTEST بررسی کنید .
با سلام ب دوستان عزیز..من هر وقت ویندوز 8 یا 10 رو نصب میکنم..وقتی وارد ویندوز میشم ب طور مثال فیلم میبینم یا نرم افزار نصب میکنم..ی صفحه ابی میاد و سیتم ریستارت میشه مشکل از کجاست..اینم تصویرشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
M3RS4D 50062 (12-09-15)
دوست عزیز از کجا مشخصات سیستم نگاه کنم؟؟
مشخصات را میتونی تا حدودی از طریق برنامه CPU-Z بدست بیارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور هم از روی اون دقیق چک کنید .
M3RS4D 50062 (12-09-15)
intel(R) core tm 2 duo cpu e6550 @2.33GHz 2.33 GHz memory 2GB system type 32 bit operating system x64 based processor
مشخصات دقیق رو از طریق برنامه CPU-Z بدست بیاید . اطلاعات هم قسمت ها رو قید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
در ضمن اگر کاسپرسکی دارید . نسخه ای که نصب کردید با ویندوز 10 سازگار نیست .
|
از دیوایس منیجر یه شات بزارین ... احتمالا یکی از درایوراتون به درستی نصب نشده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز..من کسپر اسکای دارم..هر موقع کسپر اسکای نصب میکنم اون صفحه ابی میاد سیستم ریستارت میشه...بعد ی چیز دیگه من قبلا هم ویندوز 8 رو نصب میکردم کسپر اسکای نداشتم پس چرا اون موقع ریستارت میشد؟؟
- - - Updated - - -
از دیوایس منیجر یه شات بزارین ... احتمالا یکی از درایوراتون به درستی نصب نشده ...یعنی چی؟؟ نفهمیدم من میشه واضح بگین
این ایراد فعلی برای کاسپر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو نصب کردم..کدوم قسمت ها رو براتون بفرستم..گرافیک یا سی پی یو CPU-Z
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks