باز کردن در کیس های باعث اختلال در گردش هوای کیس . گرد وخاک بیشتر میشه
مدل دقیق کیس و پاورتون چیه ؟
همچنین خنک کننده پردازنده ؟
یک شات هم با hwmonitor بگیرید .
با سلام مشخصات سیستم من:
amd fx 4130 quad core 3.80 ghz
asus gtx 760 2gb ddr5
8gb ram ddr3 1600
asus m5a97 mainboard
case & power green
من توانستم در رزولوشن 1366x768 و 1600x900 با بالاترین تنظیمات روی بازی fc3 101 فریم با خاموش کردن وی سینک بگیرم.می خوام مادربرد و سی پی یو رو عوض کنم و آی فایو اینتل بذارم. آیا این پردازنده آی فایو از پردازنده مشخصات بهتر هست؟ کم مصرف تر هست؟ و در آخراینکه کیس من در بازی های مثل cod aw , nfs rivals, darksiders 2 پرش فریم یا حتی افت فریم در گیم پلی ، ویدیو های بازی و حتّی بیرون پریدن داره.لطفاً راهنمایی کنید.(یک فن پاور دارم یک فن 12 در 12 اما کافی نیست.سه طرف کیس هم بازی و پشت کیس که فن ها هستننه خیلی زیاد یه مقداری فاصله داره اما بازم بیشتر تو دوتا بازی اول مشکل پیدا میکنم)
|
Aaron Swartz (29-05-16), Nima061 (29-05-16)
در کیس باز نیست. از لحاظ فضای بیرونی گفتم. بعد چطوری بفهمم مدل فن و پاور و خنک کننده پردازنده چیه؟
ادومین اسکرین شات ادامه اسکرین شات اوله.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده 12 در 12 رو از همون جایی که سیستم بستم تهیه کردم. راستش رو بخواید نمی دونم که استوک خود سی پی یو هستش یا نه؟ میشه بگید از کجا بفهمم؟ چون خیلی آدم ناراحت میشه یه بار بره 100 فریم بعد یهو بیفته سی فریم.
یک عکس واضح از خنک کننده بگیرید . پاور هم روش رو بخونید یا یک عکس واضح بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (29-05-16)
|
پاورم گرین هستش فکر کنم 450 وات باشه و فن هم بهم گفتن 12 در 12 چیز دیگه ای بهم نگفتن.
فن رو باید عکس بگیرید تا بتونم نتیجه گیری کنم و راهنمایی لازم رو بهتون بگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (29-05-16)
فن ها به شرح زیر است(بعضی ها چیز دیگه ای ننوشته بود)
DC FAN 12V-DC
Deep Cool
Green Fan 12V-DC
خواهش میکنم زودتر جواب بدین. یهو چی شد؟ خیلی نیاز دارم به این سوال. تا حالا کامپیوتر قوی در این حد نداشنم. خواهشاً جواب بدین.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks