بله ارزونتره ولی همون تفاوت قیمت شایدم بیشتر صرف خرید فن کنید . فن حداقل باید CPU Cooler: Deepcool Gammaxx S40 بگیرید .بایوس برد هم اپدیت کنید .
با سلام و خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان این مادربورد بنده هست
GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-EP41T-USB3 (rev. 1.0)
سی پی یو قبلی
Intel Pentium Processor E5700
بود که بنده تصمیم به ارتقاء گرفتم . برای ارتقاء سی پی یو
Intel Xeon Processor E5450
اندختم روش . درسته این سی پی یو ها مخصوص سرور هست و سوکت 771 ولی با روشی خاص روی سوکت 775 به راحتی سوار میشه و مشکلی هم نداره
درسته برای این سوکت Core 2 Quad Q9650 هم داریم ولی این مدلی که گرفتم برام ارزون تر در اومد راستش نمیخوام زیادی خرج کنم
بعد از ارتقاء دفعه اول راحت وارد ویندوز شدم ولی بعد از بررسی متوجه شدم دمای سی پی یوبین 65 تا 70 هست که به نظرم غیر عادی بود
ولی چند ساعت بعد که مجدد سیستم رو روشن کردم به محض ورود به ویندوز سیستم خاموش شد
لازمه ذکر کنم دمای سی پی یو قبلی 45 بود و فنی که براش استفاده میکردم رو روی سی پی یو Xeon گذاشتم . خمیر سیلیکون هم خوب زدم ولی مثل این که دماش مهار شدنی نیست
برا همین خواستم راهنمایی کنید از چه فن هایی استفاده کنم . آیا از کولر سی پی یو استفاده کنم یا خیر
ضمنا مبنا رو هزینه کم در نظر گرفتم
آخرین ویرایش توسط Software98 در تاریخ 24-05-16 انجام شده است
|
بله ارزونتره ولی همون تفاوت قیمت شایدم بیشتر صرف خرید فن کنید . فن حداقل باید CPU Cooler: Deepcool Gammaxx S40 بگیرید .بایوس برد هم اپدیت کنید .
DOOM999 (24-05-16), Software98 (24-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب
پس اینا خوب نیستن ؟
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول ALTA 9 - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول GAMMA ARCHER - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول ALTA 7 - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - Green / گيرين NOTUS 100-PWM - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول GAMMAXX 200 - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - Green / گيرين NOTUS 100-PWM - مشخصات کلی
بعد این دمای زیادش به خاطر این هست که سوکتش فرق میکنه ؟ یا مال سرور هست ؟
اگر Core 2 Quad Q9650 میگرفتم با همون فن قبلی دما اینقدر نمیشد ؟
با فن 20 تومنی هم جواب میگرفتید با Q9650برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Software98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا با نوتوس 100 جواب بگیرید به شرطی که خمیر خوب بزنید .
به خاطر اینکه مصرف این سری بالاست . عموما روی مادربردهای P45 یا X38 یا P43 خوب جواب میدن . چون قسمت VRM اون بردها قویتره
Software98 (24-05-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
آخه مشخصاتشون تو سایت اینتل دقیقا مثل هم هست و بحث مصرف منظور مصرف برق هست ؟ چون TDP این 15 وات کمتره هنوز
در خصوص خمیر هم میتونید راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم خوب جواب بده ؟
اکثر دوستانی که با مادربردهای G41 این پردازنده رو بستند مشکل دارند . خمیر هم اگر نوتوس بگیرید خمیر خودش خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Software98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks