سلام.
در پردازنده های AMD هم هسته اول دماش بیشتر از هسته دوم هست.
شما میانگین دو هسته رو حساب کنید و با دمای مجاز تطبیق بدید. مثلا هسته اول 72 و هسته دوم 64 -میانگین =68
سلام
دما در هسته های این سی پی یو با هم حدود 8/7 درجه اختلاف دارند مشکل از چیه؟
چون الان اور کردم و دمای هسته 0 به 72 رسیده ودمای هسته 2 به 64 به خاطر این که حد اکثر دمای قابل تحمل در این سی پی یو 72 هست دیگه اور نکردم حالا کدوم دما مهمه لطفا کمک کنید.
96a11c06f49b43ad84
.jpg
92486d46bf2640be81.jpg
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
david071 (01-11-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من پردازندم AMD هست ولی هیچ وقت دمای هسته هاش با هم متفاوت نبوده ؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
david071 (01-11-10), mohammad1985 (02-11-10)
HWBOT SSA Member
خوبه حالا 8 7 درجه مال من ( 870) بعضی موقه ها تو XP تا 11 درجه هم فرق می کنه ! مشکلی نیست بیخیال شو....
david071 (01-11-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل رو با 3 مدل مادربرد گیگابایت داشتم اگر مادربردتون از این برند هستش به گفته ساپورت آواژنگ این امر کاملا طبیعیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر از برند دیگه ای استفاده میکنید برنامه مونیتور خود مادربرد رو باز کنید و ببینید دماها با این برنامتون همخونی دارند
david071 (01-11-10)
کاربر شهرسختافزار
یه تصویر میشه بزارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو بردهای گیگا تست کردم و ممکنه به خاطر الگوریتم های بایاس ایجور محاسبه بشه.
اگر فقط تو برد های گیگا این اتفاق بیوفته که بیشتر به یه باگ شبیه تا یه امر طبیعی
|
|
مادربرد asus p7p55d هست.
cpu رو تا 4.4 هم میتونم بالا ببرم به نظر شما برای 7/24 خطر نداره؟ عمر cpu کم نمیشه؟
دما در حالت عادی
Untitled..jpg
آخرین ویرایش توسط david071 در تاریخ 01-11-10 انجام شده است
بنظرم برای 7/24 ، دمای پردازنده (فرای برند یا مدل) نباید بالای 60 درجه باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این حرفم پایه علمی نداره ولی طبق تجربه وقتی پردازنده بالای این دما میره در بلند مدت مشکلات عجیب غریبی ایجاد میکنه
david071 (01-11-10), mehrdad_ab (01-11-10)
کاربر شهرسختافزار
اینم تصویر :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Capture..JPG
nothing is as it seems
سی پی یو های من از اول تا حالا ای ام دی بوده ولی ندیدم دماها فرق کنه اکثرا هم برای خودم گیگا بوده مادربردم و به ندرت هم ایسوس
DX400
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks