برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها
اینجا چرا اینقدر سوت و کور شده ...
سلام دوستان
من یه core i3 530 سوکت 1156 دارم که یه 8 ماهی بیکار بوده
وقتی سیستم رو روشن میکنم روی همون صفحه اول بایوس وقتی که سخت افزار ها شناسایی میشن
( صفحه مشکی ) گیر میکه ..
یعنی cpu شناخته میشه ولی همون جا هنگ میکنه . حتی وارد بایوس هم نمیشه ....
روی چند تا مین دیگه هم تست کردم اما همون جوریه ...
مشکلش چیه دوستان ...
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها
اینجا چرا اینقدر سوت و کور شده ...
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ، شما پردازندتون در چه حالتی بیکار بوده ؟
1-مثلاً من الان سیستمم رو به مدت 8 ماه روشن نمی کنم و بعد از هشت ماه تکمه پاور رو فشار میدم و این حالت پیش میاد .
2-پردازنده رو از سیستم جدا می کنم و میزارمش یه گوشه و بعد از هشت ماه میبندم روی مادربرد و این حالت پیش میاد .
برای مورد اول گمان نمی کنم مورد از پردازنده باشه
برای مورد دوم ، سطح اتصال پرازنده رو با کنتاکشور خشک بدون تماس دست شستشو بدین و روی مادربردی که اطمینان دارین سالمه همراه با رم و پاور سالم امتحان کنید . هنگام جا انداحتن ، بسیار دقت کنید که پرادزنده درست جاش بشینه و فنش رو هم درست جا بزنید .
والا ، به هر دلیلی پردازنده مشکل پیدا کرده و متاسفانه فاقد گارانتی هستند .
در ضمن روی مادربردی که تست می کنید ، سعی کنید که بایوس به روز داشته باشه .
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
مورد دوم اتفاق افتاده ...
تمام این کارها رو انجام دادم اما بازم همون جوریه ...
سی پی یو یا کلا میسوزه یا سالمه درسته ... پس این یه کی چرا اینجوری شده ....
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد که به ذهنم میرسه ، همین هست که تو پست بالا گفتم . در ضمن برای اطمینان از یه دیباگر استفاده کنید . اگر کد مربوط مربوط به پردازنده باشه ، که دیگه باید از خیرش بگذرین .
حالا این دیباگر چی هستش ...
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید ..
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این یه دیباگره :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت ، کدهایی که از بایوس فرستاده میشه رو شناسائی و روی LCD کوچیکش به صورت اعداد مثلاً C01 نشون میده .
با توجه به دفترچه راهنماش و بایوس مادربردتون میشه حدس زد که ایراد از کجاست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks