ویندوزت رو دوباره بریز ساند مکس یک باگ داره مربوط میشه به ویندوز ایکس پی که کارت صدا رو PCI میشناسه
پیشنهادم تست یک ویندوز جدیدتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت همه دوستان
بنده یه مشکلی با این مادربورد دارم asus p5kpl
نمیتونم درایور صدای این مادربورد رو نصب کنم. cd مادربورد رو میذارم و درایور چیپست و LAN و ... رو نصب میکنم ولی تو ویزارد نصب درایور صدا سیستم eror میده .
لطفا اگه کسی میدونه اشکال کجاست کمکم کنه
|
|
ویندوزت رو دوباره بریز ساند مکس یک باگ داره مربوط میشه به ویندوز ایکس پی که کارت صدا رو PCI میشناسه
پیشنهادم تست یک ویندوز جدیدتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ygh (10-04-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ygh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین درایور را از سایت بگیرین و نصب کنین ببینین حل نمیشه؟
راستی ویندوزتون چیه؟
vista یا XP؟
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
ygh (10-04-08)
کاربر شهرسختافزار
من یه درایور از سایت گرفتم ولی نمیدونم آخرین درایور بود یا نه . و نصب کردم ، باز هم نصب نشد .و همش یه Error میده که عکسش رو پایین میذارم .ویندوزم هم xp sp 2 32 bit هستش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لینکش رو بذارید تا دانلود کنم ؟
ویندوز رو هم دوباره ریختم ولی جواب نداد .باگ داره یعنی چی ؟ میشه دقیقا بگید چه ویندوزی بریزم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ZeroX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند کارم گیره . احتمال داره اصلا صدای آنبورد مشکل داشته باشه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مشکل ویندوز هست
یه ویندوز دستکاری نشده بگیر
من رو سرویس پک 2 بدن دستکاری نصبش کردم
مثل شما همین مشکل رو داشت
سوندشم ریلتک هست
|
|
کاربر شهرسختافزار
بچه ها رو سیستم اول مشکلم حل شد . درایور رو از سایت asus گرفتم و دوباره ویندوز رو هم عوض کردم ولی اینبار اولیی درایوری که نصب کردم ، درایور صدا بود و درایور های دیگه رو بعدش نصب کردم .دفعات قبل درایورها رو به ترتیب سرچ ویندوز نصب میکردم نمیشد. میشه بگید مشکل از کجاست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که دارم اینو مینویسم یه سیستم دیگه هم بستم که اون هم همین مشکل رو داره . فکر میکنم باید ویندوز رو عوض کنم و اولین درایوری که نصب میکنم باید درایور صدا باشه .
سی دی رام مشکل نداره .تنظیمات بایوس رو هم دست نزدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز خودت درست مشکل را درست پیدا کردی نصب این مدل sound دو مرحله هستش که اون خطا وقتی داده میشه که مورد اول نصب نشده باشه اگه بصورت دستی از اول می تونستی نصب کنی این مشکل پیش نمیومد
برای دفعات بعد از auto run استفاده نکن.
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 11-04-08 انجام شده است
ygh (11-04-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام برای نصب sound hd وییندوز شما باید update های 2007 را داشته باشد
عضو VIP شهرسختافزار
مهندس من همین مادربورد رو دو هفته پیش واسه یکی از اقواممون خریدم و نصب کردم هیچ مشکلی نداشت. ویندوز هم اکس پی سرویس پک2 - 2006 نصب کردم. کاملا جواب دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks