سايت msi رو چك كنيد . جديدترين بايوسش رو دريافت و اپديت كنيد
سلاممن یک لپتاپ MSI GE60 دارم ، روش ویندوز 7 64Bit نصب بود ، به 8.1 آپگریدش کردم ، وقتی که آپگرید تموم شد ، در قسمت درگاه 3.5 میلیمتری هدفون ـــش یه چراغ قرمز روشن شد ! ( مطابق عکس زیر )
وقتی هدفون وصل می کنم ، هیچ مشکلی نداره ولی می ترسم مشکلی داشته باشه که بعدا دردسرساز بشه !!!
یک مشکل دیگه هم که بعد از آپگرید به ویندوز 8.1 پیش اومد این که ، بعضی وقت ها ( وقتی که سیستم خاموش باشه ، بعد روشنش می کنم ) ، بعضا پورت USB 3 ( هر دو تاش ) از کار میفتن و عملا سرعتشون مثه USB 2 میشه !!!! ولی با یکبار Restart کردم مشکل حل میشه ! ( به عنوان مثال هارد اکسترنال رو سرعتش از 60 - 70 MB/S به 25-25 میرسه ! )
ممنون میشم راهنماییم کنید .
|
|
دقیقا چطور میشه بایوس رو آپدیت کرد ؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تویه لینک زیر یه توضیحاتی گفته ولی من سر در نمیارم !!!!
MSI Global – Notebook & Tablet - GE60 0NC
میشه یکم راهنمایی کنید ؟ !!!!
یه فایل زیپ که داخلش یه فولدر هست که سه تا فایل با پسوند های عجیب و غریب وجود داره !!!! حجمش هم به زور به 3 مگ میرسه !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
*MoJtAbA* (27-01-14)
Flash.nsh داره !!!
3 تا فایلش اینه :
AfuEfix64.efi
E16GAIMS.514
FLASH.nsh
*MoJtAbA* (27-01-14)
طبق این راهنما برم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
http://www.msi.com/files/pdf/Flash_B...Utility_en.pdf
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks