خب ؟ بیست سوالیه ؟ ما خودمون باید حدس بزنیم مشکل چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش مموری
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
|
خب ؟ بیست سوالیه ؟ ما خودمون باید حدس بزنیم مشکل چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
AMD>INTEL (04-06-16)
سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان من مشکل فلشم از وقتی شروع شد که خواستم برای نصب ویندوز از روی فلش بوتتیبل کنم از اون موقع تا الان هر فایلی که توش بزیزم یه فرمت چرت بهش میده و وقتی فیلمی توش میریزم بعد رفتیم توش میریزم میخوام و جلو ببرم فیلم قاطی میکنه گیر میکنه و فرمت فایل که توش میریزم عوض میشه تبدیل به uuuuuuuuu میشه و وقتی به تلویزیون وصلش میکنم بعضی اهنگارو نمیشناسه و وسط فیلمم که باشه یکدفعه قطع میشه و دیگه نمیتونم ادامه فیلمو ببینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
Aaron Swartz (04-06-16)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
راهی هست بشه ازش استفاده کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
|
با برنامه chip genius 4.0 یک اسکرین شات از فلش بگذارید تا بررسی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
این فلش نیست. usb فلش میشه usb mass storage deviceبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-06-16), unlimited (04-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks