aminjon625 (26-02-09)
HWBOT Crew
خواهش می کنم...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژی که بورد برای رمهای شما ست کرده 2.112v هست...!! که با توجه به ولتاژ کاری خود رمها خیلی پایین هست...
این کاری رو که می گم انجام بدید احتمال زیاد مشکلتون حل می شه...
رمهارو 2کاناله نصب کنید! روی اسلات های 1&3...
وارد بایوس بشید و ولتاژ 2.2 رو برای رمها ست کنید... Save کنید و خارج بشید...
اگر باز هم وارد ویندوز نشد!
دوباره وارد بایوس بشید و ولتاژ 2.22 رو برای رمها ست کنید... Save کنید و خارج بشید...
به این ترتیب تا ولتاژ 2.3 این کار رو تکرار کنید...
از لحاظ ولتاژ نگران نباشید... ولتاژ کاری رمهای شما 2.3 هست مشکلی پیش نمیاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال زیاد با ولتاژ 2.3 مشکل شما حل بشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارهای بالا صرفا برای پیدا کردن کم ترین ولتاژ پایدار هست...
aminjon625 (26-02-09)
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هرچی ولتاژ رو بالا میبردم سرعت هنگ کردن و سریعتر رفتن به صفحه ابی بیشتر میشد و جالب اینکه زمانی که روی 2.2 بردم سرعت فن cpu هم بشدت زیاد شد و موقع لود کردن ویندوز بلافاصله صفحه ابی ظاهر شد
من الان روی همون 1.8 گذاشتم که گزینه رویروش auto هستش و بالا اومد اما نمیدونم این بالا اومدن تا کی پایدار بمونه و کی حالش خراب بشه قدر مسلم من فکر میکنم زمانی که دوال میکنم ولتاژ بالا میره چون تو بایوس auto هستش و باعث این دردسر میشه شاید هم من اشتباه میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال از کمکتون تشکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT Crew
احتمالا رمهای شما با این بورد سازگار نیستند!! از سالم بودن هر 2ماژول مطمئن هستید...؟؟؟
1.8 یک مقدار بعید به نظر می رسه برای فرکانس 1066...؟؟!! دستی ولتاژ 2 رو هم امتحان کنید! ولتاژ 1.8 برای فرکانس 1066 خیلی پایین هست...
شاید دیگر دوستان که پاتریوت استفاده کردند بهتر بتونن راهنمایی کنن...!!
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 26-02-09 انجام شده است
aminjon625 (27-02-09)
کاربر شهرسختافزار
علی جان من رمهامو با 1.8 تو 1066 دارم استفاده میکنم 100% پایدار هست ! 1200 6-6-6-18 رو با 1.8 میاره بالا ولی تو ویدوز نمیره اگر هم بره تو لود که میره صفحه آبی میده یا ریست میکنه .یک مقدار بعید به نظر می رسه برای فرکانس 1066...؟؟!!
aminjon625 (27-02-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم های من پاتریوت هستش
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....c6eyx.jpg.html
و با اون نرم افزار تست کردم اینم نتیجه تست
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....00277.JPG.html
رم ها با اسلت 1و3 صلا بالا نیومد این تست روی اسلت 2و4 بود
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
حسین جان در رمهای شما چیپ جدیدی استفاده شده که مصرف کمتری داره... اگر نگاه کنی چیپ رمها یک رو هست! 2رو نیست... با اینکه مصرف پایینی داره ولی قابلیت اوور بدی داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل مطلب هم خودت در جریان هستی که رمهای کروشیال باید 1300 رو 5.5.5.15 بالا بیارن... البته اون قدیمی ها این جوری بودند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (27-02-09)
HWBOT Crew
دوست عزیز رمهای شما کاملا سالم هستند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مقدور بود برای شما حتما با ماژول رمهای دیگری تست کنید... احتمال ناسازگاری بورد و ماژول رمها کم نیست...
این مشکل برای بنده هم پیش اومده بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminjon625 (27-02-09)
|
|
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت پاسخگویی تون
من الان رمها رو روی اسلت 2 و 4 گذاشتم و با یک بار ریستارت بالا میاد ولی رو اسلت 1و3 جواب نمیده و بالا نمیاد فعلا رم دیگه ای ندارم برای تست اما فعلا رو حالت دوال کار میکنه
یه سوال داشتم من تو سایت گیگا رفتم برای اپدیت بایوس ورژن f3 , f4 بود و دانلود کردم وقتی با خود atBIOS گزینه update bios gigabyte server رو انتخاب میکنم ورژن f7 a رو میده که احتمالا نسخه بتا هستش میخوام بدونم چطوری نسخه f5 , f6 رو گیر بیارم یا میتونم از مدلهای دیگه چیپست p45 کنم یعنی میخوام بدونم چرا سایت این دو نسخه رو نزاشته؟
ممنون
HWBOT Crew
بسیار عالی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این حالت ولتاژ رمها در حالت Auto قرار داره یا دستی ست کردید...؟؟
احتمالا به مسیر درستی در سایت گیگا مراجعه نکردید...!!
در ضمن در دانلود نسخه های بایوس به REV بورد دقت کنید! ep45-ud3r با 2 REV تولید شده... نسخه 1.0 و 1.1...
اگر نسخه بورد رو نمی دونید به گوشه سمت چپ پایین بورد! درست زیر اسلات های PCI نگاه کنید متوجه می شید...
این هم صفحات مربوط به این بورد در سایت گیگا... تمام نسخه های بایوس موجود هست...!!
GA-EP45-UD3R (rev. 1.0)
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2921
GA-EP45-UD3R (rev. 1.1)
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3013
من خودم که نسخه F6 رو استفاده می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید...
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 27-02-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks