مدل رم هات رو بگو
هر 2 رم با يه باس و تايمينگ هستند؟
سلام
من امروز مطلبی رو خوندم مبنی بر شکستن رکورد اورکلاک رم های DDR2 توسط شهر سخت افزار و خیلی حال کردم و از اون خبر با این سایت اشنا شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما علارقم توانایی این مادربرد من نتونستم هنوز دو تا رم رو دوال کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلا P31 داشتم الان چند روزی هست P45 گرفتم و فقط مین رو عوض کردم زمانی که رمها رو به صورت تکی میزارم کار میکنه بصورت دوال نزارم به خوبی کار میکنه اما زمانی که به صورت دوال میزارم حالش خراب میشه یا بالا نمیاد یا اگر هم بیاد یا داخل صفحه ابی ( مرگ ) میره یا هنگ میکنه یا ریستارت میکنه
چند بار ورژن های مختلف بایوس رو هم اپدیت و تست کردم جواب نداده داخل بایوس کامپیوتر هم مشخصات رم بصورت AUTO فرکانس 1066 تایمینگ 5.5.5.15 و ولتاژ 1.8 هستش
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
مدل رم هات رو بگو
هر 2 رم با يه باس و تايمينگ هستند؟
aminjon625 (26-02-09)
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....c6eyx.jpg.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز هر دو رمها به یه باس و یه تایمینگ هستند و من تو مین P31 مشکل دوال نداشتم
ممنون
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای اساتید ای کسانی که با این مادربرد رکورد اورکلاک کردید کسی نمیتونه بگه من چی کار کنم؟
ای خدا ما رو با کوله باری از اطلاعات برای خودمون نگه دار: بگو الهی امی
HWBOT Crew
سلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتت رو در PcN تبریک می گم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من هم یه خورده با این بورد مشکل داشتم! که فکر می کنم در نسخه های جدید بایوس حل بشه...
مشکل شما رو کامل من متوجه نشدم!
هر 4تا اسلات رو هم تست کردید...؟؟ یک بار رو اسلات 1و3 رمها رو نصب کنید تست کنید! و یک بار هم رو اسلات های 2و4...
اگر همچنان مشکل پابرجا بود! سیستم رو تک کاناله بوت کنید و با برنامه ET6 ولتاژ رم رو بخونید چند زده!
ولتاژ رمهای شما 2.3 هست... باید همین عدد رو در قسمت مربوطه مشاهده کنید...
اگر کمتر بود!! راه حل مشکل شما اینه که ولتاژ رمهارو دستی اعمال کنید...
aminjon625 (26-02-09)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی این مدت گفته شما رو عمل کردم و توی این اسلت ها امتحان کردم اما معلوم بود که نتیجه نمیده ( معجزه نمیکنه ) اما خب ادم باید احتمال همه چی رو در نظر بگیره اما روی تک کانال راحت میتونم کار کنم (حتی با دو تا رم) اما راستش این برنامه ET6 رو نمیدونم چی هستش(ناشی هستم دیگه) اگه امکانش هست لینک دانلود رو برام بزارید ممنون میشم اما یه نکته : ولتاژی که روی رم زده رو روی بایوس میرم (2.3) قرمز و چشمک میزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودم چند بار خواستم بزنم اما ترسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ رو روی 2.1 بردم اما تغییری نشد اما خودت هم میدونی ولتاز 2.3 خیلی خفنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی کار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT Crew
ٍEasy Tune 6 تو CD خود بورد هست دوست عزیز... برنامه گیگابایت هست برای نشون دادن دمای سیستم و تنظیمات دیگه... حتما نصب کنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ولتاژ کاری رمهای شما 2.3 هست... چنان چه کمتر بدین سیستم بوت نمی شه!!
در مورد اون رنگ قرمز هم نگران نباشید... تا 2.4 بدون نگرانی می تونید بدید...!!
تست کنید و خبرشو بدید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminjon625 (26-02-09)
دوست عزیز نرم افزار رو پیدا کردم و نصب کردم اما راستش سر در نیاوردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....92_04.JPG.html
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
از تب HW monitor اگر یک شات بذاری عالی می شه! این تب مربوط می شه به تایمینگ رم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminjon625 (26-02-09)
چرا نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شما ببخشید یکم دیر شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....94_05.JPG.html
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks