برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید سیم ارت وصل کنی
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید سیم ارت وصل کنی
psat (07-10-08)
کاربر شهرسختافزار
شما اصلا یبار همه ی قطعه ها رو جدا کن، کابل 6 یا 8 پین ATX رو هم بکش از مادربرد... یعنی فقط کابل اصلی ATX همون که میگی دو تیکه اس و یه تیکش 4 تاییه رو به مادربرد وصل کن... بعد روشن کن ببین فن پاور روشن میمونه یا نه؟
psat (07-10-08)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور؟ همینطوری که نمیشه آخه.بالاخره باید یه جایی داشته باشه واسه ی اتصال.
سلام.دوست عزیز من همین کاری که شما گفتین رو کردم.فقط cpu و فنش و فن کیس وصل بود و اون کابل 24 پینی برق.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد روشن کردم.فن cpu و case کار کردند و قطع هم نشدند.البته خاموشم نشد.با کلید پاور خاموش کردم.
آخرین ویرایش توسط psat در تاریخ 07-10-08 انجام شده است
|
|
آقا حالا اون 4پینی که مال برق cpu هست رو وصل کردم.فن ها قطع و وصل شدند.
نمیدونم مشکل از cpu هست یا از برقش!!!
کاربر شهرسختافزار
یک بار سی موس رو ریست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیم ارت را باید به پاور وصل کنی
psat (07-10-08)
کاربر شهرسختافزار
دوست من شما به احتمال زیاد پاورت کم میاره چون CPU ای انداختی که 4 هسته ای هست و نیاز به وات بالایی داره در شاخه ی 12 ولت و پاور شما به خاطر اینکه ضعیف هست نمیتونه در شاخه ی 12 ولتش توان مورد نیاز CPU را تامین کنه .
پس با یه پاور قویتر تست بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اگر میتونی حتما CPU را روی یک سیستم دیگه تست کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و باز پاورت مشکل داره چون پاور سالم برق روی بدنه ی کیس نمیندازه یعنی اتصال به زمین و هوا نمیخواد پاور مشکل داره که برق به بدنه ی خودش میده و از اونجایی که معمولا پاور به کیس پیچ میشه : برقی که به بدنه پاور میرسیده به کیس منتقل میشه و کل کیس دارای برق میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اول پاور را باز کن و به هیچ چیزی وصل نباشه کابل هاش (از توی کیس درش بیار بزار روی فرش ) بعد به برق وصلش کن و کلیدشم بزار روی 1 بعدش دستت را بزن به بدنه ی پاور اگر برق داشت پاور مرخص هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم نداشت به یه سیستم دیگه وصل کن ببین که روی اون هم برق داره بدنه اش یا کیسش ؟
CPU را هم تست کن یادت نره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و با یه پاور قوی تر هم سیستمت را تست کن ببین دیگه اونجوری میشه یا نه یادت نره .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 07-10-08 انجام شده است
سلام دوستان عزیزم.
ممنونم از همتون مخصوصا حسین عزیز بابت کمک هاش.
دلیل خرابیش دقیقا همونی بود که خودم حدس میزدم،یعنی شانس گند من
رفتم تو مغازه همه چیز رو تست کردم.مادربورد مرخصه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر من بدبختم آخه.اومدم مثلا گیگا نگیرم که مشکل نداشته باشه.اسوس گرفتم اینم...
ای خدااااااااااااااااا...
کاربر شهرسختافزار
ربطی نداره حتما طرف به شما انداخته بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و معمولا از هر کی میخری باید تا 24 ساعت هر مشکلی داشت که خودشون نتونستن حل کنن باید تعویضش کنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
حسین جون تمام قطعات کاملا آک بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین که بیافتی تو دسانداز باید چندروز بری و بیای و اعصابتم بریزه بهم کافیه...
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks