چشم حسین جون.الان تست میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6600 quad هست.
چشم حسین جون.الان تست میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6600 quad هست.
|
|
رم رو در آوردم و روشن کردم.ولی بوق نزد.
حسین جان پاور سالم بود.
فقط یه سوال.فکر کنم مشکل از اون پورت بزرگی هست که برق مادربوردو تامین میکنه.
اون دوتیکه هست؟جفتش باید وصل شه؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1: احتمال زیاد مادربرد بایوسش قاطی کرده !
2:CPU را در بیار پین هارو چک کن ببین همشون میزونند و آشغالی چیزی نیست توشون و روی CPU هم ......
مادربرد باید CLear CMOS بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه جامپر داره که اون را از حالت عادیش در میاری و میزاریش در حالت بعدیش : یعنی اول روی پین 1و2 هست باید بره روی پین 2و3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اول CPU و سوکتش را چک میکنی بعد CL CMOS انجام میدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این عکس میتونی ببینی جامپری که گفتم کجاست ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر جامپر نداشت مثل عکس یدونه بنداز روش اولین 2 پین از سمت پشت کیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دفتر چه نگاه کن که مطمئن بشی 2 پین آخر از سمت جلوی کیس حتما ماله Over Voltage NB هست یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
در مورد اون برقی که میگی همه ی 24 پینش باید بره جا محکم فشار بده (برد را نشکنی )
من دیگه رفتم تا صبح .
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (07-10-08)
مرسی حسین جان.تست میکنم حتما.
شرمنده که تا این موقع نگهت داشتم.
خواباهی خوب ببینی.انشااله که درست بشه.
clear رو فهیمدم.
ولی over nb فعال باشه یا نه؟ برای چی هست اصلا؟
|
|
همه نوع تستی کردم ولی باز هم درست نشد که نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks