rezazmm (31-01-23)
درود
یه مادربرد گیگا مدل H81m-S2PT هست که به محض وصل کردن جک ۲۴ پین پاور و ورود ولتاژ استندبای روی برد چیپ داغ داغ میشه که اصلا نمیشه بهش دست زد !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ترانزیستور سه پایه (سمت راست بالا)و خازن کنارش هم خیلی داغ میکنند.
فت رو درآوردم و تست کردم سالم بود و ولتاژ روش هست (ورودی ۳ولت و خروجی ۱.۸ ولت).
بجز چیپ و اون فت و خازن اون یک تیکه برد که مشخص کردم هم داغ داغ میشه.
خازن های روی چیپ و SMD های اطراف ولتاژ پایین در حد میلی ولت میدند (ولی صفر نمیدهند)
یک نمونه از شواهد درست کار نکردن چیپ این است که ای سی مربوط به SATA ها که با چیپ در ارتباط است ولتاژ درست ندارد و در حد میلی ولت ولتاز دارد.
بنظرتون بجز خود چیپ مشکل میتونه از جای دیگه ای باشد ؟؟؟؟
بنظرتون در این مورد ریسولد کردن تاثیری داره و میتونه مفید باشد ؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
rezazmm (31-01-23)
|
alibahman47 (20-10-16), tik tak (20-10-16)
بله ،من معمولا یک پست رو تو چهار تا فروم همزمان میزارم که سریع جواب بگیرم که البته شما جواب صحیص رو دادید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از شما.
من تو یه مرکز تعمیرات کار میکنم که طبیعتا هرچی رو تحویل میگیرم به قصد تعمیر است .
این مورد رو هم من فقط و فقط پین ۲۴ پین پاور رو بهش وصل کردم که داغ میکرد یه تست ولتاژ گرفتم و دیگه کاری روش نکردم.
اینکه این مادربرد شامل گارانتی بشود یا نه هم خود مشتری و بخش فروش که موارد تعمیری رو برای من میفرستن چک کنن و ببینند داره یا نه (خود من هم هیچموقع صاحب قطعات رو نمیبینم).
شما گفتید که اگه دستکاری شده باشه گارانتی قبولش نمیکند .
به برد که دقت کردم یک ترانزیستور فت تعویض شده که در عکس هست و سمت نزدیک pwm cpu هم دوتا آی سی رو کندن و جاش خالیه !
باتوجه به حرف شما محاله دیگه گارانتی قبولش کند!
یه سوال که برام پیش اومده :شما رو چه حسابی میگید هنوز از گارانتیش مونده ؟
(البته مشتری گفته که دوساله خریددش)
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
مدت زمان ورود این برد به سه سال نرسیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (20-10-16)
در مورد گارانتی محصولات گیگابایت با گارانتی آواژنگ از طریق لینک زیر میتونی با وارد کردن شماره سریال قطعه زمان گارانتی را چک کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنترل گارانتی محصولات
alibahman47 (20-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibahman47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعه ای که شما میگی داغ میکنه چیپسته مادربرده و باید روش یه هیت سینک باشه و اینجوری ک پیداس سینکشو جدا کردن
شما یکم خمیر سیلیکون بزن و یک هیت سینک ببند روش درست میشه در غیر این صورت جز داغ شدن و در نهایت سوختن انتظاری نمیره
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks