فن پردازنده ، فن استوک است ؟
شما باید به یک طریقی این قسمت را خنک کنید ( مثلا یک فن روی این قسمت بگذارید )
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یه مادربورد سوکت am2+ دارم که مدتیه باهاش دچار مشکل شدم. هر موقع که سیستم رو روشن می کنم بعد از 10 الی 20 دقیقه سیستم خود به خود خاموش می شه. اولش فکر می کردم که اشکال از سی پی یو amd x2 5000 هست که زیر بار و فشار کاری بالا داغ می کنه و سیستم خاموش می شه. ولی امروز به پشت مادربورد نگاه کردم و متوجه شدم که پشت اون قسمت از برد که فاز ها و ماسفت ها هستن یخورده تغییر رنگ داده و زرد شده. موقعی که سیستم روشن بود قبل از خاموش شدنش دستم رو روی فازها و ماسفت ها گذاشتم، به طرز فجیعی داغ بودن.
دوستان و اساتید سایت اگه ممکنه در این مورد منو راهنمایی کنن که این مشکل قابل حله یا نه ... پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
|
|
فن پردازنده ، فن استوک است ؟
شما باید به یک طریقی این قسمت را خنک کنید ( مثلا یک فن روی این قسمت بگذارید )
alksdj (08-11-12), mehrdad_ab (08-11-12), xsmnx (09-11-12)
کاربر شهرسختافزار
از راهنماییتون ممنونم. فن استوک استفاده می کردم . دیروز یه کولر خوب هم برای پردازنده گذاشتم و رو دور آخر تنظیم کردم. ولی ماسفت ها همچنان بعد از چند دقیقه بیش از حد داغ می شد. خود پردازنده هم داغ می کنه ولی دقیق نمی دونم باعث این داغ کردن مادربورده یا اشکال از خود سی پی یو هست که می زنه مادربورد رو هم داغ می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون فن استوک برای ماسفتها بهتره چون باد را از کناره ها به ماوس فت میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xsmnx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ دیفالت پردازنده شما احتمالا بیهوده زیاده
به آرامی شروع به پائین آوردن ولتاژ دیفالت کنید و در هر مرحله تست پایداری بگیرید
ولتاژ پردازنده را احتمالا بین 0.1 تا 0.25 ولت میتوانید پائین بیاورید بدون اینکه مشکلی داشته باشید
در این حالت فشار زیادی از روی ماوسفتها برداشته میشه
Aliover (10-11-12), hamed.eftekhari (24-07-14), mehrdad_ab (10-11-12), Moein (10-11-12), mohammad1985 (13-11-12), xsmnx (13-11-12), عمو-509 (05-12-12)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز بایوس رو یه بار دیفالت کنید اگه مشکل حل نشد سی پی یو رو چک کنید و مورد بعد ممکنه که یکی از فت های کنار سی پی یو نیم سوز شده
xsmnx (13-11-12)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از همه ی دوستان خصوصا آقای سبحانی که برای حل این مشکل منو راهنمایی کردند ...
با پایین آوردن ولتاژ مشکل خاموش شدن برطرف شد ... هر چند به نظرم فاز ها و ماسفت ها هنوز هم گرم تر از حد معمول هستن ... ولتاژ دیفالت پردازنده رو 1.325 بود که رو 1.2 تنظیم کردم. رو پایین تر مثلا 1.0 سیستم بوت نمی شه، ولتاژ های کمتر از 1.2 رو هم باید امتحان کنم تا به بهترین تنظیم برسونم ...
این وسط یه چیز جدید هم یاد گرفتم ...
mohammad1985 (13-11-12), nima_hl (13-11-12), عمو-509 (05-12-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks