این مدل ترکیبات فلزی دارد و برای چیپ مناسب نیست . (ht-gy260)
خمیر سیلیکون 50 گرمی آماسان حدود 12 هست . اون رو تهیه کنید .
سلام
رفتم خمیر سیلیکون بگیرم تو شهر ما 2 مغازه هست یکیشون یه پاکت مانند کوچولو داشت بنام halnziye که سفیده و یکی هم سرنگی مشکی (ht-gy260)از hutixi .
میدونم هیچکدوم عالی نیست ولی به نظرتون کدوم بهتره؟هم واسه سیپی یو میخام هم چیپ شمالی اخه داغ میشد هیتسینکس گفتم کهنه شده خمیرش عوضش کنم که کاش نکرده بودم چون خیلی حرارت داره میترسم این خمیرا فایده نداشته باشه p43 هستش البته اونقدر داغ نبود که دستو بسوزونه.البته از اون سرنگی قبلا به چیپ گرافیک زدم تا 58 -59 میرفت تو بازی (گرافیک 8400 gs) مشکلی تو این 2-3 ماه نداشته البته خیلی هم بازی نکردم باهاش.نمیدونم چیکار کنم اخه اینجا از این گرونا ندارن تازه بیشترش میمونه فقط کلی پول دادم.من از سیپییو (e8400) نمی ترسم بیشتر واسه چیپ مادربرد که همش داغه میترسم به نظر شما از اینا استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟کدوم بهتره؟
سراغ دارید مدلی که 4-5 تومن باشه؟نه15-20 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
|
این مدل ترکیبات فلزی دارد و برای چیپ مناسب نیست . (ht-gy260)
خمیر سیلیکون 50 گرمی آماسان حدود 12 هست . اون رو تهیه کنید .
aligh22 (25-10-15)
ممنون
ببخشید اون یکی سفید هست خمیرش تو پک کوچک اسمشhalnziye هست بدرد نمیخوره؟
ترکیب فلزی چی هست چرا نمیشه اخه من واسه چیپ گرافیک زدم خطرناکه؟اخه اینجا از اینا ندارن بعد 49 گرمش زیاد میاد اون halnziye چطوره؟رو بستش چیزی از مشخصات نگفته مثل پاکت کوچولو هست. گفت واسه سیپییو هست.راستی یه مدل دیگه هم هست zp نقرهای.چطوره؟
برای گرافیک نباید از خمیر سیلیکون با ترکیبات فلزی استفاده کرد چون رسانا هست و مشکل ایجاد میشه . مخصوصا این چینی ها بی نام و نشان بهتره از نوع خمیر سیلیکون ساده سفید استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیتونم نظر بدم از روی اسم چون شناخته شده نیستند و معمولا با این نوع خمیرها کار نمیکنم . از خمیر خوب استفاده میکنم هم بازدهی بهتری داره هم بدون دردسره
aligh22 (26-10-15)
ممنون
به نظر شما از اون پک سفیده (halnziye) استفاده کنم ممکنه چیپ مادربورد بسوزه؟ واسه سیستم قدیمی که فعلا دوباره بستمش به سیپییو زدم p4 478 پین 1مگ کش هست 42-43 هست تو عادی تو فشار بازی تا 57 رفت البته در کیس بازه نظرتون چیه؟
در مورد گرافیک میفرمایید پاک کنم سفید بزنم 2 ماهی هست زدم؟
اینجا یه مدل zp نقرهای سرنگی پیدا کردم اون بهتره؟میگن واسه سیپییو از همینا استفاده میکنن. من میترسم چیپ بسوزه
باز ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چیپ هم از همین خمیری استفاده کنید که روی cpu زدید بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aligh22 (27-10-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون دوست گرامی
میزنم ایشالا چیپ چیزیش نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه گرافیک لازمه خمیر نقره ای رو پاک کنم سفید بزنم؟
آخرین ویرایش توسط aligh22 در تاریخ 27-10-15 انجام شده است
لازم نیست دوست گرامی عوضش کنید . اگر تا بحال مشکلی ایجاد نکرده پس با خیال راحت استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aligh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aligh22 (28-10-15)
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks