باید بوت هاردی که ویندوز روش نصب هست تعمیر بشه . میتونی از ریکاوری کنسول ویندوز xp و دستور fixboot استفاده کنی.
سلام دوستان
من یه مشکل خیلی مهمی دارم که اصلا ازش سر در نمیارم
مشکل : من یه هارد یه ترا و یه هارد دو ترا و یه هارد اکسترنال رو به سیستم وصل کردم
بعد از نصب ویندوز (همیشه این اتفاق می افته) که اگه اون هارد 1 ترا رو اگه از سیستم جدا کنم ویندوز بالا نمیاد
دفعه قبل که ویندوز نصب کردم برای اولین بار بود که هارد اکسترنالم هم به سیستم وصل بود
الان اینطوره که اگه هارد اکسترنال رو از سیستم جدا کنم ویندوز بالا نمیاد و به همین جا هم خلاصه نمیشه و
حتما باید دی وی دی ویندوز تو دی وی دی رایتر باشه تا ویندوز بالا بیاد . از طرفی هم هارد اکسترنال تو سیستم دیتکت
شده ولی بالا نمیاد از طریق ویندوز xp live که وارد هارد اکسترنال شدم مشکلی نداشت و راحت باز شد.
یعنی من باید هر وقت ویندوز نصب میکنم باید بجز اون هاردی که میخوام ویندوز توش نصب کنم بقیه رو از سیستم جدا کنم.
لطفا یه راحل پیش روم بزارید
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
MOSTAPHA_VIP (23-10-15)
این نرم افزار هم مشکلتون رو حل خواهد کرد .
EasyBCD 2.3.0.207
تغییر نام ویندوز در منوی بوت.
امکان اضافه کردن گزینه های بوت از USB ، شبکه ، فایل ایمیج و هارد درایو مجازی.
تعمیر بوت لودر ویندوز.
تغییر درایوی که سیستم از طریق آن بوت می شود.
تغییر مدت زمان نمایش منوی بوت.
امکان تهیه نسخه پشتیبان.
سازگار با نسخه های مختلف ویندوز.
MOSTAPHA_VIP (23-10-15)
ممنون اقا امید مشکل حل شد.بوتش اومد تو همون درایو ویندوز و هارد اکسترنال هم راحت لود شد.و بدون وصل بودن هارد اکسترنال و قرار دادن دی وی دی ویندوز سیستم بالا اومد
فقط یه سوال چرا ویندوزی که تو هارد 2 ترا نصب میکنم بوتش تو هارد اکسترنال قرار میگیره.
اگر موقع پارتشین بندی براش پارتشین SYSTEM RESERVED ایجاد میشد این مشکل نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOSTAPHA_VIP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks