کارت گرافیکتون چیه ؟ با یک گرافیک دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و خسته نباشید..دوستان من ی مشکلی دارم که بعضی وقتا سیستم خاموش میشه..منظورم اینه ویندوز بالا میاد ودر حال کار با ویندوز هستم که صفحه میره و یه صدایی میاد ولی کیس روشن هست..تصویر میره؟؟؟ مشکل از چی هست... اینم مشخصات سیستم من مادربرد ازراک هست.. intel (R) core (TM) 2 DUO cpu E6550 @2.33GHZ 2.33GHZ..............RAM2 ...بعد ی سوال میشه سیستم من خوبه یا ضعیف ؟؟؟مادر برد و سی پی یو چند هست؟؟؟بالاست یا ن؟؟
|
کارت گرافیکتون چیه ؟ با یک گرافیک دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nvidia geforse 210
میشه بگین مشکلم از چیه؟؟؟ بعدش سی پی یو و مادر برد من چه جوری هست مدل پاییین هست یا ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک nvidia geforse 210
گرافیک رو تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات دقیق بنویسید از قطعات به همراه پاور
|
منظور از مشخصات دقیق چیه؟؟ از کجا بفهمم پاور چیه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کیس رو باز کنید و مشخصات پاور به همراه مدلش رو بخونید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات دقیق هم با cpu-z در بیارید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks