از همون اول بهتون گفتم ویروسه!
ویندوز عوض کن بهترین راه هستش عزیز.
از همون اول بهتون گفتم ویروسه!
ویندوز عوض کن بهترین راه هستش عزیز.
مسلح شو به آنچه در توان داری!
امید رض (07-11-14)
|
|
با ویندوز عوض کردن ویروس حذف نمیشه و تو درایوهای دیگه هست .اول با یک آنتی ویروس خوب ویروس کشی کنید بعد یه ویندوز جدید نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید رض (07-11-14)
شاید بالغ بر حداقل 8 مورد این مشکل رو داشتم.در اکثر موارد با تعویض ویندوز مشکل حل میشود.ساختار این ویروس به طوری هستش که در فایلهای ویندوز میشینه و ظاهرا خیلی از آنتی ویروسهای موتور سبک مثل avira و nod نمیتونند حتی موقع اسکن پیداش کنند.البته فرمایش شما هم متین بله خوب گاه وقتی هم ممکنه ساختار ویروس عوض شده باشه.اما قبل از اسکن این بهترین راه هستش که عوض کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (07-11-14), YosefFaraji (07-11-14), امید رض (08-11-14)
وقتی ویروس توی درایو های دیگه رفته باشه بعد نصب ویندوز هم تو درایو ها هست و به محض باز کردن درایو ها دوباره سیستم ویروسی میشه.باید بعد نصب ویندوز اولین کار نصب آنتی ویروس و ویروس کشی باشه.البته ویروس های مختلف فرق میکنن.من زیاد تجربه نداشتم روی سیستم خودم اینجوری بود چندسال پیش.شما با تجربه تر هستین و بیشتر سروکار دارید با این مسائلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیزممنون که گفتین ویروسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه بدبختی اینه که بعداز 5روز ازدوباره به این حالت برمیگرده اول فکرده بودم براخودشه وکلا نگاه به این مسئله نکرده بودم که دیگه دیدم غیرعادیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks