سلام lan به یک باره قطع شد اول فکر کردم از مودمه ولی مودم رو روی سیستم دیگه امتحان کردم سالمه اگر مادربور مشکل پیدا کرده باشه ایا با دانگل وای فای میشه مشکل رو حل کرد؟
سلام lan به یک باره قطع شد اول فکر کردم از مودمه ولی مودم رو روی سیستم دیگه امتحان کردم سالمه اگر مادربور مشکل پیدا کرده باشه ایا با دانگل وای فای میشه مشکل رو حل کرد؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی دیوایس منیجر کنترلر شبکه اگر شناسایی نمیشه سخت افزاری است . میتونید کارت شبکه تهیه کنید یا اگر مودمتون وایرلس داره از یک دانگل وایرلس تهیه کنید .
mehdihai (19-10-20)
این عکس از اون قسمت ببخشید بی کیفیته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 19-10-20 انجام شده است
شما چک کنید ببنید شبکه ip میگیره یا نه .بعد چراغ شبکه کنار پورت روشنه یا خاموشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (19-10-20)
چراغش خاموشه. چجوری این ip رو پیدا کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر چراغ خاموشه یعنی شبکه مشکل پیدا کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:
https://pureinfotech.com/set-static-ip-address-windows-10/
mehdihai (19-10-20)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks