آقای کریمی توضیحات رو به طور کامل ارائه کردند و این هم user guide اینتل هست .
http://download.intel.com/support/mo...user_guide.pdf
آقای کریمی توضیحات رو به طور کامل ارائه کردند و این هم user guide اینتل هست .
http://download.intel.com/support/mo...user_guide.pdf
fanoudi (15-05-15), Rezasam1 (15-05-15), خبات کریمی (15-05-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام طبق همین پیش رفتم اما تفاوت آنچنانی بین Sleep و حالت Rapid ندیدم شما خودت امتحان کردی ؟ این عمل از حالت Sleep برق مصرفی کمتری دارد ؟ تو راهنمای اینتل زده اول که دکمه Sleep میزنی به حالت S3 میره بعد دوباره خودش روشن خاموش میشه وبه حالت S4 میره فکر کنم کمتر برق مصرف کنه(بعد فعال کردن این قابلیت سیستم بنده همین روال رو طی میکنه) !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه من پلتفرم اینتل ندارم . از AMD استفاده میکنم .شما الان مشکلتون این هست تفاوتی احساس نمیکنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fanoudi (16-05-15)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز چرا تفاوت در اولین مرحله احساس میشود اما نه در حد کلمه Rapid و در فارسی که این به شروع سریع معروف هست و ویژگیش این هست که برق مصرفی هم قطع شود کار میکنه چون اطلاعات رو توی SSD میریزه در کل به نظرم برای لب تاب ها مناسب تر ست که برق کمتری مصرف میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن به نام کاربریتون که نگاه کردم دیدم AMD رو برتر از اینتل دونستید اما دلیل انتخاب من برای یک سیستم اینتل یشتیبانی حالت های VT( مجازی سازی و... که نمیدونم تو AMDهست یا نه!) و توان مصرفی کمتر هست و به نظرم اینتل قدرتی تر و AMDبرای کار بازی و لحظه ای مناسب تر هست و خوب قدرتی دارد ِ خوب میشه که نظرتون رو به من هم بگید
آخرین ویرایش توسط fanoudi در تاریخ 16-05-15 انجام شده است
خوب همیشه اسم فناوری ها جلوتر از کاراییشون بوده . البته مدل مادربردتون رو بگید شاید بهتر بشه نظر داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله پشتیبانی میکند AMD Virtualization
کاربر شهرسختافزار
ماردبرد بنده Asus B85 Pro gammer هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بایوس رو تا به حال اپدیت کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fanoudi (16-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks