اپ دیت دایرکت x و driver
HWBOT SSA Member
باعرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده با هزاران امید و آرزو تونستم یه مادربرد خوب برای خودم دستوپا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (ASUSP p4p800-x) البته بگم منظورم soket 478 هستش.
جدا از این تفاسیر بنده ویندوز XP sp2 رو که نصب می کنم یا این که خودش درایور صدا رو نصب می کنه که باز مشکل داره و هیچ کدوم درایور نیستن و هیچ چیز دیگه مبنی بر این که کارت صدا نصب نشده یا علامت تعجب داشته باشه نداره
یا این که ویندوز خودش زحمتش رو نمی کشه، خودم هم که نصب می کنم تا موقه ای که سیستم روشنه کار می کنه هیچ مشکلی نداره ولی همچین که خاموش می کنم درایور می پره و دیگه ویندوز هم نشون نمی ده که درایوری نقص داره یا نصب نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته: درایور جدید هم از روی خود سایت گرفتم اما...!
نظر شما دوستان چیه ؟ چیکار میشه کرد؟
کمک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
Jagvar (19-05-09)
کاربر شهرسختافزار
احتمال سوختن صدا زیاده
Jagvar (19-05-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز ببينيد از داخل Bios سيستم کارت صداي شما Disable هست يا Enable?
حتما بايد روي Enable تنظيم باشد.
گزينه اش چيزي شبيه به Onboard Sound card هست.
Jagvar (19-05-09)
کاربر شهرسختافزار
این مسیر و دنبال کن
run >msconfig> services > windows Audio تیک خورده باشد
Intel Core 2 Quad Q9550 2.8GHZ 12 MB Cache
Coleed by PROLIMATECH MEGAHALEMS rev B
Asus Maximus II Formulla (P45 / CREATIVE Xfi/...)
Cooler Master UCP 900 W Silver SLI
Soyo Emperor Tool less
Razer Coperhead 2000 DPI
Logitech® Z-10 Interactive 2.0
HIS 3450 64 bit 256 DDRII
Patriot Viper Series DDR2 4GB (4 x 1GB) PC2-8500 PVS22G8500ELK
Samsung F1 HD103UJ 7200RPM 32Mb Buffer
Plextor PX820 Sata
Jagvar (19-05-09)
Jagvar (19-05-09)
|
|
HWBOT SSA Member
باتشكر از تمامي دوستان عزيز
متئسفانه بنده نتونستم نظر شما دوستان رو اعمال كنم و قبل از اينا به علت پاور بسيار مزخرف مادر برد از دست رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما گمون كنم بايس رو كه آبديت كردم اين مشكا هم حل شده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Jagvar (19-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks