Khornaf (07-04-10)
عضو VIP شهرسختافزار
میشه یک ولید از سی پی یو زی قرار بدید؟
این نرم افزار رو از کجا دانلود می کنید؟ چون یک سری سایت ها نرم افزار رو دست کاری می کنند
شما ترجیحا این نرم افزار رو دانلود کن و نصب کن و ولیدش رو قرار بده به همراه لینک ولید : لینک دانلود
New Season
Khornaf (07-04-10)
اون ورژن قبلی و پاک کردم و اینی که شما گذاشتین رو گرفتم و اینم ولیدش فرقی نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه شات از PC Probe II ماله مادربرد که ولتاژ و میزنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طور که میبیدید تو اونجا درسته ولی تو cpu-z...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته دیگه هم که هست من فکر میکردم با آپدیت بایوس شاید مشکل حل بشه و بایوس رو از تو dos آپدیت کردم و بعد از آپدیت دمای cpu تقریبا 15 درجه تو حالت بیکاری رفته بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و رسیده به 50 قبلا 35 بود و دور فن رو میبوردم بالا به 28 میرسید ولی الان زیر 40 نمیاد و یه فن خوب می خواد...
البته تو setup مادربرد من از حالت X.M.P پیش فرض استفاده میکنم برای فرکانس 2000 رم ولی وقتی اونجارم میذارم رو default تغییری نمی کنه
|
|
سلام مجدد
بعد از مدتی که از اون مشکل ولتاژ cpu ی من که گذشت یه روز که وینوز امد بالا و من برنامه cpu-z و که وا کردم این صحنه رو دیدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بعد از کمی سماجت فهمیدم داستان چی شده و گفتم اینجا بزارم که اگر کسی با این مشکل مواجهه شد بدونه ایراد از کجاست.
ایرائ کار اینجا بود که نرم افزاری که برای مادربرد هاس Asus هست به نام PC Probe II وقی که run هست تو cpu-z ولتاژ cpu رو نمایش نمیده و وقتی که اون نرم افزارو میبندم و بعد دوباره cpu-z رو وا میکنم ولتاژ رو نمایش میده.
حالا نمیدونم دقیقا ایراد از کجاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مادربرد هست که نمیتونه همزمان به دو برنامه مقدار ولتاژ رو بده یا cpu-z نمیتونه ولتاژی که توست برنامه دیگه استفاده میشرو نمایش بده...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks