از طریق جامپر clear cmos یکبار تنظیمات cmos رو ریست کنید نتیجه رو اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.Sadegh.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم من تا امروز صبح بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی از صبح که خاموش کردم رفتم الان وقتی روشن می کنم سیستم هی ریست میشه و بالا نمیاد.
صبح دوتا تغییر در setup دادم ولی مشکلی نداشت و ریست شد و بالا اومد و بدون هیچ مشکلی کار کرد.
تازه دیشب از ویندوز 8.1 از داخل خود ویندوز به 10 آپدیت کرده بودم.
مشکل به نظرم سخت افزاری و ربطی به نرم افزار نداره.
ریست شدن هم یک سیکل سه حالتی داره :
یک بار ریست میشه ولی مانیتور چیزی نشون نمیده حدود 10 ثانیه روشن هست و بعد دوباره ریست میشه.
مرتبه دوم به چند ثانیه هم نمیرسه و دوباره ریست میشه.
مرحله سوم ریست میشه و مانیتور روشن میشه و حتی بوق ابتدای راه اندازی هم میزنه ولی میخواهد وارد setup بشه که نمیشه و مجدد ریست میشه و برمیگرده اوله سیکل
روشی برای ریست کردن تنظیمات مادربرد نیست؟
خواهش می کنم اگه کمکی بر میاد دریغ نکنید به شدت به سیستم نیاز دارم.
mother board : p61a giga
cpu :core i3 2120
سپاس فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M.Sadegh.M در تاریخ 24-11-15 انجام شده است
|
از طریق جامپر clear cmos یکبار تنظیمات cmos رو ریست کنید نتیجه رو اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.Sadegh.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.Sadegh.M (24-11-15)
کجا هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چجوری تنظیمات را ریست کنم؟
M.Sadegh.M (24-11-15)
گیگابایت p61a-d3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.Sadegh.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
M.Sadegh.M (24-11-15)
|
CLR_CMOS (Clear CMOS Jumper)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Use this jumper to clear the CMOS values (e.g. date information and BIOS confiurations) and reset the
CMOS values to factory defaults. To clear the CMOS values, use a metal object like a screwdriver to touch
the two pins for a few seconds.
میگه برا ریست کردن دو تا سر پین را به هم تماس بدم؟
آخرین ویرایش توسط M.Sadegh.M در تاریخ 24-11-15 انجام شده است
بله با یک وسیله فلزی دوپایه جامپر را اتصال بدید clear میشه تنظیمات بایوس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.Sadegh.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.Sadegh.M (24-11-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم تغییر خاصی نکرد هنوز همون حالته سیکله سه مرحله ای
خوب کابلها مربوط به هارد و درایو ها رو جدا کنید . رم و کارت گرافیک رو در بیارید و دو باره جا بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.Sadegh.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دو ماجول رم دارید . تک به تک وصل کنید و تست کنید .
M.Sadegh.M (24-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks