باسلام
مادربرد بنده ASUS TUF Z690 PLUS WIFI و پردازنده ام INTEL 12400F میباشد که برای خنک سازی از واتر کولینگ GAME MAX ICE CHILL120 ARGB استفاده میکنم و مشکلی که برایم پیش آمده عبارت است از:
زمانیکه به جهت راه اندازی نورپردازی واتر کولینگ اقدام نمودم متاسفانه بصورت اشتباهی کابل را به جای اینکه به ADD GEN وصل نمایم به RGB HEADER وصل کردم که درجا سیستم ریستارت شد و بعد از راه اندازی مجدد چراغ روی برد مربوط به پردازنده به رنگ قرمز روشن شد و بطور مکرر ریست میشد ،تمامی اقداماتی که میدونستم نظیر در آوردن باطری و کلییر سی موس ،جابجایی رم ها ،خارج نمودن تمامی قطعات و جاسازی مجدد،خارج نمودن خود کولینگ و پردازنده و ... اما همچنان پی از روشن کردن سیستم چراغ قرمز مربوط به پردازنده روشن است و پس از چند ثانیه بدون اینکه بوقی بزند ریستارت میشود و مجدد تا زمانیکه خودم خاموش کنم پشت سد هم ریست میشود.
ضمنا نکته ای که متوجه شدم این است که اگر سیم واتر بلاگ را به AIO PUMP بزنم و کابل فن کولینگ را به CPU FAN فقط فن روشن میشود و واتر بلاگ روشن نمیشود و اگر کابل واتر بلاک را از AIO به هر سوکت دیری بزنم واتر بلاگ روشن میشود و کولینگ کار میکند اما همچنان ایراد اصلی سرجای خودش باقیست و همچنین متوجه شدم اگر چنانچه کابلهای مختص به پردازنده در قسمت بالایی برد سمت چپ که سه تا چهارتایی میباشد را جداسازی کنم چراغ قرمز رنگ خاموش میشود و سیستم دیگر ریست نمیشود و نیز با اتصال کابل واتر بلاگ به AIO کولینگ کار میکند که به محض اتصال کابلهای پردازنده را به برد وصل نمایم مجددا همان آش و همان کاسه.
میدونم که خیلی طولانی شد ولیکن خواستم که بطور مفصل توضیح داده باشم تا باعث اتلاف وقت کارشناسان عزیز نشوم و در پایان خواهشمندم بنده را کمک کنید.
باتشکر
Bookmarks