برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو بررسی کنید . با یک پاور جدید تست کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان سیستم قدیمی ما حدودا یک روز در میان صبح ها روشن میشه اما مانیتور رو نمیتونه روشن کنه
مانتیور نو و سالم هست
بعد که کابل پاور سیتسم میکشم و چند بار دکمه روشن سیستم رو میزنم سپس کابل پاور جا میزنم بدون هیچ مشکلی روشن میشه و مانیتور روشن میکنه
علت چیست؟ این کاری که میکنم چه اتفاقی رخ میده که درست میشه؟
به غیر از پاور بقیه قطعات از مارک های خوب هستند در کیس
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو بررسی کنید . با یک پاور جدید تست کنید .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا این ایراد به خاطر خرابی خازن بوجود میاد که این خازن یا خازنها همانطور که بهادر گفت مربوط به پاوره یا مدار تغذیه مادربرد
کیس را باز کنید و به خازنهای اطراف سوکت پردازنده نگاه کنید ببینید باد نکرده باشند
کاربر شهرسختافزار
از هر 2 دوست عزیز که زحمت کشیدند و پاسخ دادند تشکر میکنم
خازن های مادربورد از نوع جامد هست و گیگابایت ،الان چک کردم و سالم هستند
پاور پارسال کل خازن هاش عوض شد.نشتی داده بودند. پاور هیچی داخلش نیست فکر کنم فاقد هرگونه مدار محافظتی باشه و برق رو مستقیم رد میکنه. سر و جمع 4 تا خازن و مقاوت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو تعویض کن . مدل 380 وات گیگابایت مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا راهی نداره بفهمیم پاور سالم هست یا خراب در این مورد؟ ممکنه از مشخصه power good باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
پاور گود رو با مولتی متر میشه اندازه گرفت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حالا راهی نداره با مولتی متر؟ تستر ندرایمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks