وقتی روشن نمیشه . یعنی روی برد اتصال کوتاه دارید و باید عیب یابی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مادر بورد ایسوس p5 هست که یکی از دوستان آورده هر کاری میکنم روشن نمیشه چراغ سبز روی مادر بورد روشنه با چند تا پاور سالم هم تست کردم باز جواب نداد کل مادربورد رو هم با اسپری خشک شستم باز روشن نمیشه
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن؟؟؟؟؟؟
|
وقتی روشن نمیشه . یعنی روی برد اتصال کوتاه دارید و باید عیب یابی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونین بیشتر توضیح بدین دوست عزیز از نظر ظاهری که مشکل نداره جامپر ها هم همه درست هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی یک قطعه روی برد که عموما smd هستند . جریان زیادی میکشه یا باعث اتصال کوتاه روی برد شده باشه . برد روشن نمیشه . باید برد توسط تعمیرکار بررسی بشه و قطعه خراب تعویض بشه تا برد توانایی سوئیچ پیدا کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-07-14), black co (18-07-14), hamed.eftekhari (24-07-14)
منم همین مشکل دارم چیکار باید بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیحات رو دادم به تعمیرکار مراجعه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (07-11-18)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks