در مورد نوسان برق باید بگم که من از محافظ برق استفاده میکردم برای سیستم و لحظه خراب شدن سیستم متوجه نوسان برق نشدم.با توجه به اینکه وسایلی مثل کولر و یخچال و تلویزیون هم روشن بودند.
کاربر شهرسختافزار
در مورد نوسان برق باید بگم که من از محافظ برق استفاده میکردم برای سیستم و لحظه خراب شدن سیستم متوجه نوسان برق نشدم.با توجه به اینکه وسایلی مثل کولر و یخچال و تلویزیون هم روشن بودند.
|
|
کارشناسان خدمات پس از فروش شرکت سیاره ی سبز (Green) با بررسی پاور معیوب شما، می تونن بگن خدمت شما که علت، مشکل پاور بوده یا خیر؟ (با توجه به در اختیار گذاشتن مشخصات سیستم توسط شما به این عزیزان)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین می تونن خدمت شما نتیجه ی بررسی رو اعلام کنن که در صورت اشکال پاور، علت آن نوسان برق بوده یا چیز دیگری...؟
کاربر شهرسختافزار
ببخشید یه سوال داشتم.آیا تمامی فروشندگان قانونا موظف هستند هنگام فروش کامپیوتر،کارتن و گارانتی تمامی قطعات سیستم و ملحقات سیستم رو به خریدار ارائه کنند؟
چون وقتی این سیستم رو خریدم فقط کیس رو همراه
کارتن مادربرد فرستاده بودند.هیچی دیگه به من ندادن.حتی کابل برق کیس رو هم یادشون رفته بود بفرستند.
چه چیزایی رو باید به من میدادند؟
بایدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CD های راه انداز و درایور ها به همراه کارت گارانتی قطعات رو به شما بدهند . البته بعضی از شرکتها کارت گارانتی رو داخل کیس میگذارند .
*MoJtAbA* (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14), n.j.k (15-08-14)
کاربر شهرسختافزار
فقط سی دی مادربرد رو دادن و چند تا دفترچه راهنما مربوط به پردازنده و مادربرد.
هیچ کارت گارانتی،سی دی کارت صدا،کارت گرافیک و ... رو ندادن.در ضمن کارتن قطعات هم لازم نیس؟
کارت گارانتی رو سوال کنید . دست خودشون هست یا داخل کیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CD ها رو قاعدتا باید به شما میدادند .
جعبه ها زیاد اهمیت ندارد . ولی تو جعبه پاور کابل اضافی برای قطعات دیگه هست که اون هم پیگیری کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی متشکر دوست عزیز.باید ببخشی که سوال زیاد میپرسم.چون چیزی بلد نیستم.یه سوال دیگه:اگه کارتن ها رو به من ندن از کجا بدونم قطعات نو هستند و کارکرده نبودند؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks