به احتمال زیاد با اپدیت بایوس مشکلت حل میشه .
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من 1 ماهی هست که مادربرد asus z170-a را خریداری کرده ام با این مادربرد یک cpu i5 6600k و یک power cooler master v650 و یک کیس cooler master n300 و 16 گیگ رم کورسیر ddr4 خریداری کرده ام و قبلا ام نزدیک 6 ماه قبل یک کارت گرافیک nvidia asus 610 2gb خریداری کرده بودم و دو هارد خریداری کرد ام که دو تاشو raid 0 کرده ام کلا سرعت سیستمم خیلی بالا هست و کیس من 3 تا فن غیر از فن cpu دارد که در کیس گذاشته ام و اصلا هم مشکل گرما cpu و هم مادربرد و هم کارت گرافیک اصلا ندارد چون با نرم افزار تست می کنم حالا یک مشکلی که دارم نمی دونم مشکل هست یا نه اما موقعی که دستگا رو ریست می کنم شاید بگم در کل این 1 ماه 3 درصد موقع ها این مشکل پیش آمده که وقتی که ریست می کنم فن ها دورشون کم می شن حتی فن cpu و هیچ نوشته ای در مانیتور دیده نمی شود بعد دستگا رو ریست می کنم باز دوباره درست می شود و دستگاه به درستی ریست می شود و تا اونجایی که من یادمه وقتی که دستگاه به درستی ریست می شود وقتی که دور فن ها کم می شه و یک چراغ قرمز رنگ گوشه تغریبا ته مادربرد روشن می شه و سیستم به درستی ریست می شود و وقتی که به درستی ریست نمی شود آن چراغ قرمز رنگ روشن نمی شه البته بر روی مادربرد یک سری کلید وجود دارد اگر زحمت شما نیست می توانید بگویید که آیا من باید این کلید ها را تغییر بدهم یا خیر .
البته همیشه که ریست می کنم دور فن ها کم می شوند چه موقعی که درست ریست شود و چه موقعی که درست ریست نشود ممنون می شوم که راهنمایی بکنید
با تشکر از شما
|
با سلام و خسته نباشید
ممنونم از پاسخ شما خیلی محبت کردید
1-اگر مادربرد رو بایوس شو آپدیت نکنم مشکلی برای سیستم پیش نمی یاد؟
2-و آیا تجربه ای که شما در زمینه سخت افزار دارید مادربرد مشکلی ندارد؟
3- . کلیدهایی که بر روی مادربرد هست من دست نزنم چون دو حالت بیشتر ندراد البته بر روی مادربرد چندین کلید وجود دارد؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید
با تشکر از شما
1-اپدیت بایوس مشکلی ایجاد نمیکنه . یکسری مشکلات رفع میشه . مخصوصا پلتفرم z170 . برای رسیدن به عملکرد مطلوبتر اپدیت بایوس کارگشاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-خیر
3-این کلید بگذارید روی حالت دیفالت بمونه . البته تو دفترچه مادربردتون درباره این کلیدها به خوبی توضیح داده شده .
با سلام و خسته نباشید
ممنونم از پاسخی که دادید خیلی سریع پاسخ می دهید واقعا سپاسگزارم استاد
ببخشید آیا لینک آپدیت کردن بایوس مادربرد z170 در سایت شما موجود هست یا اگر موجود نیست سایت معتبری در این زمینه می شناسید؟
با تشکر از شما و سایت خیلی خوبتان
AMD>INTEL (27-07-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک از سایت اصلی ایسوس
https://www.asus.com/Motherboards/Z1...Desk_Download/
dotsis (18-11-16)
|
لینک رو نیما جان زحمتشو کشیدن . باز سوالی بود بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dotsis (18-11-16)
مهندس خیلی زحمت به شما دادم از راهنمایی های شما سپاسگزارم
نه دیگر سئوالی ندارم
با سپاس
سلام
مادربرد منم Z170-A هستش اما باید بگم ک مادربردی هستش ک کنار کارایی بالایی ک داره واقعا رابط کاربری سختی داره ولی فک میکنم ارزششو داره
کلید های مادربرد روی حالت مختلف عملکرد های مختلفی به قطعات مختلفی میدن
یه کلید زیر سوکت ۸ پین هستش ک نوشته CPU over voltages این برای آور کلاک سی پی یو هستش ک باهاش ولتاژ رو زیاد میکنی
یه کلید کنار رم هستش ک در اصل رم رو تست میکنه
دوتا کلید هم پایین مادربرد هستش زیر پل جنوبی
اولی XMP هستش و دومی TPU نیازی نیست دوتاش روشن باشن چون یکیش برا فن هستش و اون یکی هم دقیق یادم نیست ولی فک کنم برای تنظیم برق هستش
در کل بهتره در حالت های مختلف کار کردنت مثل اورکلاک یا حالت عادی تنظیمات مختلفی داشته باشی
موفق و سربلند باشید
درباره TPU-EPUبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CrazyLeader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS Motherboard with Dual Intelligent Processors - TPU & EPU
dotsis (18-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks