با سلام
در مورد مین، من شدیدا این مدل رو پیشنهاد میکنم:
DFI LP UT ICFX3200-M2
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان من می خوام یه سرور به بندم و از قطعات معمول pc می خوام استفاده کنم. با 400 هزار تومان بهترین مین و سی پی یو که میتونم تهیه کنم را لطفا پیشنهاد کنید . مینی می خوام که 8 گیگ رم ساپورت کنه.
خودم نظرم روی 6600 و asus comanodo هستش دوستان اگه نظر بهتری دارند و یا مین مقاومتری سراغ دارند لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر فراوان
|
|
با سلام
در مورد مین، من شدیدا این مدل رو پیشنهاد میکنم:
DFI LP UT ICFX3200-M2
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
amir123 (25-07-08)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز میتونی P5Q Premium را بگیری البته هنوز تو ایران نیست ولی 4 لن داره واسه سرور توپه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 25-07-08 انجام شده است
amir123 (25-07-08)
جناب احمدی این مدل مین را شما موجود دارید من دنبالش هستم .
قیمتش رو داری امید جان.
و این 2 تا :
LANPARTY LT X38-T2R
LANPARTY LT X48-T2R
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگید چرا شدیدا ؟ مگه قیمتش چنده اصلا تو ایران هست . نمایندگی داره.؟
شما مطمیا هستید میتونه 24 ساعته کار کنه و 2 ماه یه بار خاموش بشه اونهم به مدت 1 ساعت.
Overclocker (25-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
نماینئگی گلسان ارائه کننده DFI
دوست عزیز رده بندی مین تو دنیا اینه
1.ASUS
2.ABIT
3.DFI
New Season
A-Ahmadi (25-07-08)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علاوه بر گلسان، شرکت گروه مهندسین فرآیند نیز نماینده رسمی شرکت و محصولات DFI است.
این مدل موجود است.
اینکه چرا این مدل رو برای بحث سرور پیشنهاد میکنم، بدلیل سابقه استفاده از این مادربرد در بیش از 10 مدل انواع مینی سرور ها است.
دارای 2 تا لن 1000 است که در صورت استفاده از یک لن سرعت به 2000 میرسد.
با کمال احترام در مورد رده بندی هم، نمیشه به این قاطعیت گفت.
آخرین ویرایش توسط A-Ahmadi در تاریخ 25-07-08 انجام شده است
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع؟
همینطوری که نمیشه نظر داد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks