توی تنظیمات بایوس بگرد پیداش میکنی ( فکر کنم دیفالتش 1.45 باشه )
یکم گوگل کن و با حوصله و پله پله ولتاژ را کم کن (یک مرتبه چند پله پائین نیا )
طول عمر مادربرد و پردازندتو زیاد میکنه و تاثیری در قدرت سیستمت نداره
خواهش میکنم
توی تنظیمات بایوس بگرد پیداش میکنی ( فکر کنم دیفالتش 1.45 باشه )
یکم گوگل کن و با حوصله و پله پله ولتاژ را کم کن (یک مرتبه چند پله پائین نیا )
طول عمر مادربرد و پردازندتو زیاد میکنه و تاثیری در قدرت سیستمت نداره
خواهش میکنم
ehsan2001 (24-08-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید یعنی ولتاژ رو کم کنم از قدرت سیستمم کم نمیشه ؟ پس روی چی تاثیر میزاره ؟ خیلی متوجه نشدم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب الان یعنی ولتاژ پردازنده ام زیاده ؟ چون من دست بهش نزدم ؟
ممنون میشم کمکم کنین ......
مادربورد ولتاژ هارو معمولا به صورت اتوماتیک انجام میده و در بعضی مواقع بیش از نیاز پردازنده ولتاژ ست میشه که در فیلمتون عدد 1.38 نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عدد دیفالت برای پردازنده 6700k ولتاژ 1.2 ولت اعلام شده یعنی شما تقریبا 0.2 ولت بیشتر دارین بهش میدین و این اتلاف انرژی به صورت گرما داره خودش رو نشون میده
این مشکل در پردازنده 6700k و مادربورد ها بسیار شایع هست و با تنظیم Offset mode به صورت منفی طوری که ولتاژ نهایی حدود 1.2 ولت در بیاد هم عمر پردازندتون رو افزایش میدید و هم از اتلاف انرژی جلوگیری میکنین و چون فرکانس پردازنده ثابت هست پس در کارایی سیستم هم تغییری ایجاد نمیشه
آخرین ویرایش توسط Dark Devil در تاریخ 24-08-17 انجام شده است
nima_hl (24-08-17), Optimus Prime (24-08-17)
همانطور که dark devil گرامی فرمودند ولتاژهای دیفالت معمولا بیش از نیاز پردازنده هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل این امر شاید به تفاوت کیفیت چیپستها برگرده که 2 پردازنده یک مدل به ولتاژ متفاوتی برای کار در فرکانس یکسان نیاز دارند
این امر باعث میشه کمپانی سازنده مقداری ولتاژ را بالاتر تنظیم نموده تا کلیه پردازنده ها بدون مشکل بتوانند کار کنند
به هر حال طبق تجربه شخصیم این ولتاژ همیشه 0.1 تا 0.2 ولت بیشتر از نیاز پردازنده است
برای مثال پردازنده این سیستمی که الان دارم باش این پست را میزنم یک فنوم 2 هسته است که به 4 هسته آنلاک شده و ولتاژ دیفالت از 1.4 به 1.25 آندر ولتاژ شده تا با فن بسیار ضعیف (فابریک آتلون) که روشه به راحتی کار کنه
حالا باز خودت میدونی میتونی خمیر را تعویض کنی تا بتونی دمای بالای تولید شده را دفع کنی یا اینکه با به دست آوردن مینیمم ولتاژ مورد نیاز پردازندت مصرف سیستم و دما را کاهش بدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 24-08-17 انجام شده است
Dark Devil (24-08-17), SajjadKhati (25-08-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks