من نفهمیدم کجا رو میگید منظورتون فن گرافیکه :)
اگه اون رو میگید آره فن داره و داره کار میکنه
کاربر شهرسختافزار
من نفهمیدم کجا رو میگید منظورتون فن گرافیکه :)
اگه اون رو میگید آره فن داره و داره کار میکنه
|
|
دماش بالاست و دلیلش میتونه از این باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sherzad2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنش رو تمیز کنید . روی هسته وسط گرافیک اندازه عدس خمیر سیلیکون بزنید . دوباره ببندید
توی فروم های خارجی هم یکی از دلایلش رو overheat اعلام کردند .
وقتی شرح حال وضعیت میگیرم به این دلیل هست که ایراد رو سریع تر پیدا کنیم .
مثل شرح حالی که دکتر از ما میگیره .
این مطلب عینا تو کتاب A+ هم ذکر شده . شرح حال وضعیت سیستم قبل از عیب یابی
*MoJtAbA* (08-05-14), SajjadKhati (08-05-14), sherzad2 (08-05-14)
کاربر شهرسختافزار
مرسی
تست میکنم ببین جواب میده یا نه
بعد از این که اون رو درست کردم اگه باز هم اینطوری شد ممکنه مشکل از کجای دیگه باشه؟
دماش باید چقدر باشه؟
الان اومدروی 87
PODRES (09-05-14)
دمایی که الان دارید 90 درجه حالت IDLE هست . این دما باید تو حالت عادی حدود 60 باشه . بعد از سرویس فن . یک شات دیگه بگیرید .ببینم دما روی چند هست . این دما حتی میتونه نشان از خرابی GPU بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sherzad2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (08-05-14), PODRES (09-05-14), SajjadKhati (08-05-14), sherzad2 (08-05-14)
سری کارت های 7000 تا 9000 از جمله کارت های پر مصرف و با حرارت بالای شرکت انویدیا بودن که به مرور زمان، افزایش دما درشون محسوس و مشکلی شایع بود و هر کسی که از این کارت ها امروزه داره استفاده می کنه، مشکل دمایی پیدا کرده کارتشون! این نشان دهنده ی از بین رفتن عمر مفید کارت گرافیک هست. عمر مفیدش به اتمام رسیده و ممکنه از این پس خرج رو دستتون بذاره.
دمای متصور برای این مدل کارت ها در حالت Idle می بایست حدود 50 درجه باشه. البته برای نسل های 200 به بعد انویدیا، بین 30 الی حداکثر 40 درجه دمای مطلوب در حالت Idle هست.
اگرچه فن کارت گرافیک شما می چرخه، اما این دلیل بر کارکرد استاندارد و مطلوب فن نیست.
اگر وارد کار نیستین، می بایست کارت گرافیکتون رو نزد یک تعمیرکار ببرید تا فنش رو براتون ریگلاژ یا تعویض یا روغن کاری کنه.
اگر با وجود از بین رفتن مشکل دمامی کارت گرافیک، بلو اسکرین همچنان پاپر جا بود، بهتون توصیه می کنم راه حل های پیشنهادی در وبسایت های خارجی رو در پیش بگیرید. چون متناسب با همین کد ارور هست.
کاربر شهرسختافزار
دوباره سلام
فن رو باز کردم تمیزش کردم (با دمنده هوا) سیلیکون ریختم رو هسته اش دوباه بستمش
وقتی که سیستم رو روشن کردم برنامه که اجرا کردم دماش از 60 اومد بالا تا 95 میره
ولی نمیدونم چرا فنش درست نمیچرخه ولی وقتی که باز دست تکونش میدم میچرخه (البته قبلا هم درست نمیچرخید ولی نه دیگه تا این حد)
اینم عکسش دیگه نمیدونم باهاش چی کار کنم
به نظرتون به غیر از اون ممکنه کدوم قسمت دیگه اش این مشکل رو درست کنه
11111ddfe6092a720b80861bbfc2872279167.jpg
PODRES (08-05-14)
|
|
همون درجه یعنی اختلال تو کار gpu و مشکلات ویندوز و bsod . باید یک فن سالم براش پیدا کنی . موقتا یک فن 8 کنارش بگذار مستقیم به این باد بزنه . ببین دما روی چند وا میسته . این درجه بمونه بزودی gpu fail میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sherzad2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks