با سلام
سیستم من که مادربرد GA-M52L-S3P rev. 1.0 دارد با Shut Down شدن؛فن CPU و پاور آن خاموش نمی شود. پاور را هم عوض کردم ولی نتیجه نداد.
بایوس آن آخرین نسخه غیر بتا است یعنی F5
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
با سلام
سیستم من که مادربرد GA-M52L-S3P rev. 1.0 دارد با Shut Down شدن؛فن CPU و پاور آن خاموش نمی شود. پاور را هم عوض کردم ولی نتیجه نداد.
بایوس آن آخرین نسخه غیر بتا است یعنی F5
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
|
چه کارتهای روی سیستم داری . ویندوزت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedfazelm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-01-15)
هم در ویندوز XP این مشکل را دارد و هم سون. تعویض ویندوز هم جواب نداد. تنها کارت موجود روی سیستم یک کارت گرافیک HIS Radeon 4650 است.
M3RS4D 50062 (21-01-15)
بله آخرین درایورهای دانلود شده از سایت گیگابایت نصب است.
چک کنید توی device manger قسمت مربوط به شبکه و usb در قسمت power mangment تیک گزینه allow the computer turn off device for save power تیک خورده یا نه .
allow-the-computer-to-turn-off-this-device-to-save-power.jpg
M3RS4D 50062 (21-01-15)
|
هر دو تیک خورده. با برداشتن تیک هم فرقی نکرد
توی SYSTEM DEVICE تو دیوایس منیجر هم چک کنید ببینید گزینه ای هست .
این برنامه رو هم تست کنید
خاموش و ری استارت کردن سریع رایانه با SuperFast Shutdown 2.0 | دانلود رايگان نرم افزار
M3RS4D 50062 (21-01-15)
تو بایوس تو قسمت تنظیمات power mangment گزینه های فعال یا غیر فعال رو بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-01-15)
متاسفانه جواب نداد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks