لطفا در انجمن من را خطاب قرار ندید . کاربران دیگه هم هستند دفعات قبلی هم این مورد رو بهتون گفتم .
این خاموش شدن میتونه به دلیل حرارت بالای پردازنده باشه . باید چک بشه فن پردازنده درست کار میکنه یا نه .
اقا امید امروز یعنی از صبح سیستمم 7 هست بار خودش خاموش شد خود به خود..وقتی هم که روشن میکنم رو صفحه ویندوز می مونه منظورم صفحه استارتینگ ویندوز 7 می مونه..باید 10 بار بیشتر خاموش روشن یا ریستارت کنم تا بیاد بالا....ی سوال ..ایا ربطی به کابلی که از پشت مانیتور به پشت کیس وصله ربط داره یا ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
لطفا در انجمن من را خطاب قرار ندید . کاربران دیگه هم هستند دفعات قبلی هم این مورد رو بهتون گفتم .
این خاموش شدن میتونه به دلیل حرارت بالای پردازنده باشه . باید چک بشه فن پردازنده درست کار میکنه یا نه .
designme (13-05-16), javaheri69 (06-05-16), M A H R A D (13-05-16), salpc (15-05-16)
مهندس منم شک رو فن هست..از کجا بفهمم درست کار میکنه یا ن؟؟ خاموش میشه بعد رو صفحه استارتین ویندوز میمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (13-05-16)
منظورتون خمیر سیلیکون هست؟؟قیمتش چقدره بخرم؟؟ یا اصلا باز کنم ببرم بیرون خمیر بزنن؟؟؟؟؟ ایا راهی هست بشه از بایوس دمای سی پی یو رو مشاهده کنم>>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (13-05-16)
|
دماش باید رو چند باشه؟؟من الان عکس گرفتم میشه ی نگاه بندازید شاید سیستم من..فن سی پی یو و .. ضعیف هست.میشه بگید قیمت فن سی پی یو چند هست و چه فنی بخرم..http://s7.picofile.com/file/8251174700/Capture.PNGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 13-05-16 انجام شده است
salpc (16-05-16)
javaheri69 (13-05-16)
قیمتش چنده حدودا؟؟بعد مشکلی نداره به نظرتون منظورم یعنی همه فن ها به هم میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برای سوکت 775 هست که پردازنده شما هم همینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16.500
javaheri69 (13-05-16), salpc (16-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks