mohammad1985 (01-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا پویا خوبی برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب چه کاریه که Hibernate کنی ...
با Hiber کردن یکبار باید اطلاعات رو در هارد ذخیره کنی و دوباره اون اطلاعات رو در رم بار کنی تازه یه قسمتی از فضای هاردت همیشه پره (به اندازه فضای رم ها) و دوبار باید عملیات راه اندازی سیستم و بارگذاری ویندوز انجام بشه که خودش به سیستم فشار میاره تازه نصبت به حجم رم یه مقداری ذخیره اون در هارد طول میکشه و دیرتر از حالت (S(3 خاموش میشه...
من نمی دونم این بحث وات نه ولت برای چیه منظور من از همون اول وات بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (01-07-09)
اولا این روش بهتر از Hibernate هست و سرعت بیشتری داره ولی یه نکته مهم اگه برق کیس قطع بشه همه چیز میپره ! به غیر از این هیچ ضرر دیگری هم نداره !
اما شما نوشتی رم 1.8 وات ! اصلا چنین چیزی نیست این یه وات رویایی هست برای رم ! رم با ولتاژ 1.8 صحیح هست !
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام محمد جان ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من کاری به ولتاژ رم ندارم من می گم که توان مصرفی سیستم در این حالت 1.8W هست ....
جریان *ولتاژ=وات مصرفی
منبع شما برای این مصرف وات از کجاست ؟ رم در این حالت روشنه و بدون شک باید مصرف بیشتری از 1.8 وات داشته باشه ! در ضمن پاور و یه سری قطعات مادر برد هم روشن هستن در این حالت ( برای تامین ولتاژ رم )
اسمم پویا نیست پویان هست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببخشید آقا پویان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع من مجله کامپیوتر جوان هست شماره 96...
مطمئنا" رم روشنه ولی کاری به اون شکل انجام نمیده چون فقط اطلاعات رو نگه می داره ، در تعامل با پردازنده و دستگاه ذخیره سازی که نیست. پس مصرفش کمه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من این 1.8 وات رو از جانب کسی نوشتم. ولی خودم خواستم تست کنم که متاسفانه فهمیده آمپر سنجم خرابه وگرنه می تونستم با اطمینان برق مصرفی سیستم خودم رو در این حالت اندازه گیری کنم...
ولی دوستان اگه کسی می تونه همکاری کنه تا این اختلاف نظر به نتیجه برسه...
فقط اگر کسی امتحان کرد لطفا تعداد رم ها و ظرفیت اونها رو بگه +میزان جریان منبع تغذیه و ولتاژ خروجی منبع تغذیه اگه لطف کنید ممنون می شم...
حتی سیستم در حالت خاموش فکر کنم بیشتر از این واتی که شما گفتی مصرف کنه ! ولی خوبه اگه کسی یه تست بکنه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks