باید توسط تعمیرکار بررسی بشه و به احتمال زیاد خمیر سیلیکون باعث ایجاد مشکل شده . همچنین چک کنید پایه های سوکت پردازنده هم کج نکرده باشید .
با سلام
چند وقت پیش دیدم CPU داغ میکنه و سیستمم بعد از نیم ساعت کار کردن خاموش میشه
رفتم خمیر سلیکون خریدم روی CPU زدم اما وقتی فن و CPU رو وصل کردم دیگه مادر بردم بوق نزد که نزد
هر کاری کردم بوق نزد
وقتی CPU رو وصل می کنم آی سی کلاک داغ می کنه اما وقتی CPU وصل نباشه داغ نمی کنه
ممون میشم کمک کنید
مشخصات :
DDR3 و MotherBoard ASUS P5KPL-SE
CPU 8400 intel
گرافیک nvidia 440 GT
|
DOOM999 (12-10-16), javady_joon (13-10-16)
یعنی خمیر سلیکون رو پاک کنم؟
خوب حالا گذشته از همه چرا قبل از اون داغ می کرده البته هنوز هم این مشکل برقرار با اینکه سیستم بوق نمیزنه
اما همچنان مشکل داغ کردن آی سی بر قرار هست
ممنون
باید با تینر فوری برد را شستشو بدید خشک که شد دوباره تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javady_joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر برد رو شستشو بدم؟
با تینر فوری . باید بفرستی تعمیرکار . کار خودت نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javady_joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من فکر می کنم با تینر حل نشه
حتما یکی از قطعات آسیب دیده
من که به یکی از ماسفت ها مشکوکم
بیاد بفرستم تعمیر کار چون من هیچ وسیله ای برای کندو جا زدن قطعات ندارم
حل نمیشه . ولی تعمیرکار هم اولین کاری که انجام میده شستشوی برد با تینر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javady_joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل مشکوک شدن به ماسفت چیه ؟
در اغلب موارد ماسفت شورت شده نمیگذاره سیستم استارت بخوره . پس احتمالا اشتباه مشکوک شدید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks